Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se rješenje
Povratak na članak

U Ženevi počinje ministarski sastanak o stanju u Siriji

Problem Sirije leži i u činjenici kako ne postoji usaglašeno mišljenje na koji način ovo žarište nasilja ugasiti, posebice obzirom na potporu koju Rusija pruža ostanku na vlasti predsjednika Bašara al-Asada.

Komentari 3

UN
unbekant
10:10 30.06.2012.

"Anan je izjavoijo ..... ovaj satanak u Svicarskom glavnom gradu"..... Zeneva ni je glavni grad Svicarske, nego Bern.

VL
LD
lopov drpiga
13:38 30.06.2012.

u siriji postoji usaglašeno mišljenje... većina stanovnika sirije je za asada... neusaglašena je međunarodna zajednica, jedni poštuju volju većine, a drugi bi htjeli volju manjine....

VL
FO
Folirant
16:53 01.07.2012.

Dok se guzonje raspravljaju gine neduzan narod.Meni se cini da je u Siriji neko vidjeo da bi mogao da zauzme mjesto na celu drzave pa tako spekulisuci na pomoc zapada kojemu to odgovara nebira sredstva.Perverzno i odvratno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.