Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno nasilje
Povratak na članak

U zemljama EU: Čak 500.000 žena podvrgnuto je genitalnom sakaćenju!

EU će se boriti protiv genitalnog sakaćenja žena, ne samo na Međunarodni dan nulte tolerancije nego svih dana u godini, izjavila je potpredsjednica Viviane Reding.

Komentari 10

MA
Maja28
10:21 09.02.2014.

To je strašno i svakako treba zaštititi djecu i općenito sve ljude takvih sakaćenja a"majstore" najstrože kazniti, za primjer drugima. Glava za oko, glava za zub. No čini mi se da ni kod nas to nije nepoznat pojam. Kod nass su mnogi ministri bez muških oznaka. No kod njih je to možda i prirodan fenomen. A zahvaljujući njemu hrv narod se mozgovno i duhševno ( ne duhovno) sakati. Stop svakom sakaćenju!!

VL
BO
Bombarder
09:10 12.02.2014.

Mda pa htjeli su multi-tolerantni multikulturalizam, sada ga imaju...

VL
SK
skladište
09:08 07.02.2014.

Što je to genitalno sakaćenje? Kako će se baš Europa boriti protiv toga? Ili je to samo prigodna fraza, a možda i novinarska pbaveza ispunjavanja prostora u tisku?

VL
SI
sindiluani
09:34 17.02.2014.

jadne te djevojčice.kako je to brutalno i okrutno.To je sigurno izmislio neki mrzitelj ženskog roda nekad davno,sve radi kontrole.A glupače slijede taj običaj i u modernoj Europi.bljak.

VL
ME
merdevina
10:58 08.02.2014.

Zašto samo žena? Beduinski narodi sakate i muškarce obrezivajući ih još kao djecu. STOP sakaćenju!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.