Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV ISELJENIČKI IZBOR

U završni krug za Domovnicu ušla 24 kandidata – glasovanje do 11. ožujka

Večernjakova domovnica
Zvonko Bosnić
03.03.2022.
u 14:12

Čitatelji Večernjeg lista i Fenix-magazina su zajedno sa čitateljima partnerskih portala iz Njemačke, Austrije i Švicarske te žiri novinara i stručnih suradnika izabrali 24 nominirana kandidata za završi krug 16. po redu Večernjakova izbora za nagradu Večernjakova domovnica 2022.

Nagrade se dodjeljuju u kategorijama sporta, glazbe, glume i spektakla, a u završni krug izbora u svaku kategoriju ušlo je po četiri nominirana kandidata od sveukupno 64 kandidata koliko ih je bilo nominirano na početku izbora. Kao i ranijih godina, uz nagradu čitatelja dodjeljuje se i nagrada stručnog žirija. U slučaju da se izbor čitatelja poklapa sa glasovima žirija, pobjedniku izbora u svakoj od kategorija se dodjeljuje jedinstvena nagrada.

Pobjednici ovogodišnjeg Večernjakova izbora bit će proglašeni 12. ožujka, na dan kad se u Kongresnoj dvorani u Bad Homburgu trebala održati finalna večer 16. Večernjakova iseljeničkog izbora. Kako smo već ranije pisali, zbog postojećih mjera ograničenja u Njemačkoj, koje su na snazi do 20. ožujka, finalna večer izbora sa dodjelom nagrada odgođena je za petak, 3. lipnja ove godine.

Tko će od kandidata koji su ušli u završnicu ovogodišnjeg iseljeničkog izbora doći u Kongresnu dvoranu Kurhaus u Bad Homburg po svoju Večernjakovu domovnicu 2022. odlučuju glasovi čitatelja i glasovi stručnog žirija.

Evo popisa onih koji su po redoslijedu broja osvojenih glasova čitatelja ušli u završnicu Večernjakova izbora 2022., a za koje možete glasovati sve do 11. ožujka, tj. do pretposljednjeg dana trajanja ovogodišnjeg izbora.

Glasovanje se odvija istodobno na portalu  Večernji.hr  i portalu  Fenix-magazin.de    Zbroj glasova s oba portala bit će dodani glasovima iz prvog kruga te ćemo tako dobiti pobjednike izbora po svim kategorijama.

FINALISTI ZAVRŠNOG IZBORA VEČERNJAKOVE DOMOVNICE 2022.

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije