Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI MIKANOVCI

U zatvorenom kafiću podmetnut požar, šteta 50.000 kuna

vatrogasci
Daniel Kasap/Pixsell
25.12.2011.
u 10:25

Nepoznati počinitelj uporabom lako zapaljive tekućine i otvorenog plamena prouzročio je požar.

STARI MIKANOVCI - Policajci PU Vukovarsko-srijemske tragaju za nepoznatom osobom koja je sinoć podmetnula požar u zatvorenom ugostiteljskom objektu u prizemlju neuseljene obiteljske kuće u Gupčevoj 16 u Starim Mikanovcima pri ćemu nitko nije ozlijeđen, ali je pričinjena materijalna šteta od 50.000 kuna.

Požar su lokalizirali i ugasili vatrogasci lokalnog DVD-a Stari Mikanovci.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj, uporabom lako zapaljive tekućine i otvorenog plamena prouzročio požar u zatvorenom ugostiteljskom objektu, zbog čega je izgorio inventar ugostiteljskog objekta, tapecirane fotelje, plastične stolice, rashladna vitrina, TV, aparati za zabavu, i dr. čime je oštećenima 43-godišnjaku i 52-godišnjaku iz Vinkovaca te 46-godišnjakinji iz Starih Mikanovaca pričinjena ukupna materijalna šteta od 50.000 kuna, navodi se u policijskom priopćenju.

Dodaje se kako policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kasuv
20:55 25.12.2011.

ej klego koji si ti kvočak u starim mikanovcima starom slavinskom selu su kuće samo do jednog kata urazumite se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije