Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

U Zagrebu umro antifašist Slavko Komar

Slavko Komar (1)
SABA RH
31.07.2012.
u 15:32

Slavko Komar rođen je u Gospiću, a školovao se u Zagrebu gdje je završio Veterinarski fakultet i doktorirao. Nakon okupacije sudjelovao je u borbi protiv nacifašističkog okupatora i domaće kolaboracije.

U Zagrebu je u subotu preminuo Slavko Komar, antifašist i prvoborac Narodnooslobodilačkog rata, priopćio je Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske. Slavko Komar rođen je u Gospiću, a školovao se u Zagrebu gdje je završio Veterinarski fakultet i doktorirao.

Aktivno je sudjelovao u naprednom demokratskom, antifašističkom i studentskom pokretu na Zagrebačkom sveučilištu, a nakon okupacije sudjelovao je u borbi protiv nacifašističkog okupatora i domaće kolaboracije. U Hrvatskoj i bivšoj Jugoslaviji obavljao je visoke političke, državne i diplomatske dužnosti.

Ključne riječi

Komentara 37

OB
-obrisani-
15:56 31.07.2012.

yusipovic ce proglasiti dan zalosti za druga slavka koji je po njemu nosio ponosno zvijezdu petokraku poruku mira i ljubavi

OB
-obrisani-
15:47 31.07.2012.

... ...evo ga ...vratili smo se u 70-e i 80-e ...glavna vijest ...preminuo drug....rođen,školovao se,učlanio se u partiju,otišao u šumu..... ...večeras ...vjerovatno prva vijest na JRT dnevniku

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
15:59 31.07.2012.

Što je sve hrvatsko drug digao u zrak ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije