Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA NOĆ

U Zagrebu tijekom noći zapaljena dva automobila

Zagreb: Izgorjela dva automobila u Vrapču
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
16.11.2021.
u 06:40

Policija je izvijestila da nema ozlijeđenih osoba, a utvrdit će se je li riječ o samozapaljenju ili je netko ta vozila namjerno zapalio

Dva automobila izgorjela su noćas u Zagrebu, priopćila je policija. Požar je izbio u 3.50 u Vrapčanskoj Dragi 40 u Zagrebu. Iz policije kažu da srećom ozlijeđenih nije bilo, te da je u tijeku očevid kojim bi se trebalo utvrditi je li riječ o samozapaljenju ili je netko ta vozila namjerno zapalio.

Tijekom očevida policija će prikupiti sve korisne dokaze, a nakon njega znat će se i kolika je šteta.

Inače požari vozila razmjerno su česti, a policija to tretira kao općeopasnu radnju. Ako je riječ o namjernim paležima, počinitelje je teško otkriti jer osobe čija su vozila zapaljena u pravilu ne žele razgovarati s policijom. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

OC
OCB
07:06 16.11.2021.

Samozapaljenje. I uvijek u gluvo doba noći, kad nema očevidaca. I uvijek u lijepoj našoj. Postoje samo dva uzroka za namjerno paljenje: neplaćen reket, ili neplaćen dug (reket, pozajmica i prijevara).

VI
vidum
11:53 16.11.2021.

Dobro da je u Zagrebu. Da je negdje drugdje, bilo bi stotinu komentara od kojih bi većina počimala sa "Opet taj....."

MA
Marsal
08:48 16.11.2021.

Netko ima ljubomornu suprugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije