Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontrole na cestama
Povratak na članak

U Zagrebu proteklog tjedna policija uhvatila 113 pijanih vozača, jedan napuhao čak 2,42 promila

Od ukupno 1236 prometnih prekršaja najviše je bilo prekoračenja brzine

Komentari 2

BI
Biouskoli91
12:07 24.06.2021.

Nista novo sto se tice kazni za prekoracenje brzine. Postaviti sacekuse na mijestima gdje cesta dopusta normalniji voznju, a ogranicenje je stavio netko poput 'strucnjaka' Marusica, pa i penzici i biciklisti voze preko ogranicenja. Nije problem tamo namlatiti lovu. Ali zasto vas nema gdje bi trebali biti? Gdje vecina vozi po ohranicenju, ali ima divljala koji debelo to krse? Ah, da.... jer tamo je zarada manja, iako je pozotovni efekt na sigurnost - ocito nebitan.

VL
Avatar Grunf
Grunf
12:27 24.06.2021.

ako ste ih uhvatili 113 znači da vam je 11300 prošlo lišom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.