Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZIRALO VELEPOSLANSTVO
Povratak na članak

U Zagrebu održan prosvjed zbog smrti ukrajinskih ratnih zarobljenika

U napadu su ubijena 53 ukrajinska branitelja Mariupolja, a među njima su bili i pripadnici pukovnije Azov

Komentari 8

DU
Deleted user
13:23 01.08.2022.

Rusku podmuklost i prevare treba znati prepoznati, zarobili su HIMARS i onda s njim pobili Azovce i naravno neke svoje kao eto vidite ruski vojnici s kim imate posla. Ali ako dobro istražite vidjeti će te da taj dan nisuu poginuli Rusi, ne nego, manjinci i da je bilo urgencija tko će gdje biti . Ruski političari i oficiri majstori su prevara i podvala i laži. Sjetite se sporazuma Molotov -Ribentrop, zajedno su sa Hi...rom napali Poljsku, da bi svijet uvukli u rat ,jer je Poljska imala ugovor da će je braniti, a potom se okrenuli protiv i zajedno sa saveznicima ratovali protiv Hi...era, koji je napao Rusiju zato jer je bio ogorčen ruskom prevarom.. Nije Ukrajina baš bez grijeha, ali nije napala Rusiju nego Rusija nju.

VL
DA
Dammir
00:11 09.08.2022.

Putinofili ne vjeruju da ruska vojska može činiti zločine

VL
SI
siroma
17:47 31.07.2022.

A strazare nitko ne spominje hocemo njih zaliti?

VL
IP
info_punkt
20:01 31.07.2022.

protiv koga, kad se ne zna ni tko ih je ubio? Rusi tvrde da ih je ubio Zelenskijev režim, a dok Zelenski tvrdi da ih je ubila ruska vojska. Realno, Rusi ne bi imali potrebu rušiti zgradu na svojoj teritoriji i dovesti u opasnost živote svojih vojnika i čuvara, tako da tvrdnja režima u Kijevu baš nema smisla.

VL
DU
Deleted user
23:20 31.07.2022.

Ako ništa drugo, vidi se kako su Ukrajinci dobro ispekli PR zanat! Dok Rusija žurno poziva UN istražitelje, kako bi se napravio očevid, te cijeli svijet uvjerio u HIMARS dijelove, čak i ser.brojeve, dotle Ukrajinci furaju novu Buča priču. Zanimljivo je (ili baš i nije?) kako i mi Hrvati do danas nismo ssznali čiji je bio i otkud je doletio onaj Jarunski dron. The show must go on.

VL
ZE
Zeljac71
18:22 31.07.2022.

da ga nisu voknuli oni koji ne žele pjevanje, ne bi bio prvi takav slučaj u ukrajini

VL
ZD
zdenkoj
23:26 31.07.2022.

Šta mi imamo s tim ratom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.