Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBI IM SE SVAKI TRAG

U Zagrebu ovaj tjedan nestale dvije žene. Jeste li ih vidjeli?

Foto: PUZ
1/3
23.02.2024.
u 13:53

Dok je jedna nestala na području Svetog Duha, drugoj se izgubio svaki trag u zagrebačkim Sesvetama

Zagrebačka policija izvijestila je o nestanku dviju žena na području glavnog grada, čiji je nestanak prijavljen od nedjelje. Dok je jedna nestala na području Svetog Duha, drugoj se izgubio svaki trag u zagrebačkim Sesvetama.

Naime, Kristina Božić (36) nestala je prije tri dana u ulici Sveti Duh. Kako je navela policija, Kristina se udaljila s adrese u Zagrebu. Dan prije, u ponedjeljak, nestala je i Ivana Romanić (40) nakon što se udaljila s adrese u Karlovačkoj ulici u Zagrebu.

Za nju je policija navela kako je na sebi u trenutku nestanka imala crne tajice, crnu majicu dugih rukava, tamne tenisice te torbu smeđe boje. Ivana je visoka oko 165 cm, ima smeđe oči te smeđu boju kose te je srednje tjelesne građe.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – javlja policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije