Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako potaknuti vlasnike da ih aktiviraju?

U Zagrebu 54.000 praznih stanova, nije bolje ni u Splitu ni Rijeci: 'Rješenje je porez na nekretnine'

25.09.2023.
u 06:11

S obzirom na našu dugu povijest hiperinflacija i kronično nepovjerenje građana u institucije, ne iznenađuje da ljudi ne vjeruju ni bankama, nego novac “skladište” u praznim stanovima, kaže Maruška Vizek

Ključne riječi

Komentara 121

LO
Lolita3
06:26 25.09.2023.

Većina tih stanova nije prazna, nego se iznajmljuje na crno. A za svaki slučaj, ako se ovim člankom gđe. Ljubice opet i opet želi natuknuti ideja o Porezu na nekretnine, gospođo - koliko puta treba ponoviti isto? Hrvatska već ima PNN, a zove se Komunalna naknada. Iznos iste ovisi o kvadraturi, lokaciji itd, prema tome, to je to!

BO
borkov
07:16 25.09.2023.

Zašto imamo migrante? Zato što su Hrvati odselili. Zašto su Hrvati odselili? Zbog politike koju vladajući provode godinama.

Avatar Medeni
Medeni
07:23 25.09.2023.

Nikako. Ostavite ljde na miru. To je njihovo. Ako zjapi prazno, neka zjapi. Nije vaša briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije