Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor
Povratak na članak

U Zagiju se dnevni odmor traži čak 50 puta na tjedan!

Ne pitamo, ali jasno je zašto ti ljudi dolaze. Ne tražimo ni osobnu iskaznicu pri prijavi, a mnoge smo već zapamtili jer se vraćaju, iskreni su u Zagiju

Komentari 2

MM
mmmmm
10:47 19.02.2011.

I na tom polju Zagorje zahvatila recesija. Tko bi mislio na s.. u hotelu kad se mora platiti, ima drugih mjesta. Kažu da je brak i obitelj svetinja. I ti koji posjećuju takve kuće iz nečasnih namjera vjerojatno i takoo govore. Možda su i neke javne osobe koje moraliziraju...

VL
OB
-obrisani-
08:26 01.03.2011.

U 1. okrugu u Beču, je još od Austro-ugarske fin hotel, samo za dnevne usluge. Tu dovode u pazi i inače svoje ljubavnike/ ljubavnice. U hotelu kažu, da imadu iste parove već 24 godine. Naravno i nove, i samo jedanput.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.