Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA POLICIJE

U Zadru pao diler: Policija mu pronašla više od 40 paketića kokaina i marihuane

Zaplijenjena droga dileru u Zadru
Foto: PU zadarska
19.02.2020.
u 09:41

"Droga, novac i vage su mu oduzete, a protiv 45-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama"

Policijski službenici Odjela kriminaliteta u Zadru dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađeno 30 paketića kokaina, sveukupne težine 16,3 grama, 13 paketića marihuane sveukupno 80,2 grama. Policija je pronašla i 4 smotana jointa ukupno 3,7 grama marihuan, dvije digitalne vage za precizno mjerenje te novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

"Droga, novac i vage su mu oduzete, a protiv 45-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama", izjavila je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije