Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJENO STAKLO

U Zadru kamenjem na kombi folk pjevača

Saša Matić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
31.08.2015.
u 08:55

Šteta iznosi oko 7000 kuna, policija traga za počiniteljima

Nakon koncerta folk pjevača Saše Matića, u nedjelju ujutro oko pet sati u jednom noćnom klubu na zadarskoj plaži Kolovare, nekoliko mladića zasulo je kamenjem kombi srbijanskih registarskih oznaka.

Kombiju Matićevog pratećeg benda razbijeno je vjetrobransko staklo, a šteta iznosi oko 7000 kuna. Policija traga za počiniteljima.

>> Severina i Saša Matić oduševili tisuće obožavatelja u varaždinskoj Areni

>> Srpskom državljaninu na auto urezali 'Niste dobrodošli'

Komentara 69

RU
RUS
10:14 31.08.2015.

Krivi su organizatori i takozvani menaderi ali najveci krivci smo sami, jer tisuce lijepe se na tu takozvanu muziku ali sto se moze to je nas mentalitet i tu nema spasa jer za europom smo jos 50 godina . Odina . O jada !!!!!!!!!!!!!!!!!

FO
ForeignLegion1987
09:08 31.08.2015.

najprije su masakrirali narod onda bi onima ,,,,,prezivjelima,,,, malo pijevali nemaju obraza ni trunke,,,,ne treba se spustati na njihov nivo i ovo sto se dogodilo nije dobro ali podnijeit prijavu protiv takvih organizatora sto dovode u hrvatsku srbe neka pijevaju kod kuce ili neka idu u bosnu jer tamo je kaop i u srbiji na top listi turbo folk u hrvatskoj tesko da ce ikada vise proci,,,,

Avatar MENSA
MENSA
10:34 31.08.2015.

Mislim da ovo nije pravi način ali definitivno treba pronaći i sredstva i način kako zaustaviti "uvoz" ovakvog glazbenog "otrova" u Lijepu Našu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije