Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

U Zadru i na Viru teško pretučeni maloljetnici

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/PIXSELL, arhiva
08.08.2011.
u 12:49

Jednom je slomljen nos, drugom kost na licu. Ozlijedio ga je otac maloljetnika kojeg je napao.

ZADAR -.U Zadru i Viru u nedjelju poslijepodne i navečer pretučeno je troje maloljetnika od kojih su dvojica teško ozlijeđena te su hospitalizirana u zadarskoj Općoj bolnici. U nedjelju oko u 22 sata ispred stambene zgrade u Ulici Antuna Barca u Zadru, dva nepoznata muškarca fizički su napala dvojicu 16-godišnjaka.

–  U napadu je jedan maloljetnik dobio udarac u glavu te je teško ozlijeđen. Protiv nepoznatih počinitelja podnesena je kaznena prijava, a za napadačima se traga – istaknuli su iz zadarske policije. Doznajemo da je 16-godišnjaku slomljen nos.

 Na otoku Viru jučer oko 17 sati 16-godišnjak  je fizički napao i izudarao godinu dana mlađeg dječaka te ga ozlijedio.

– Sukob je prekinuo otac napadnutog dječaka koji je napadača oborio na tlo gdje su se naguravali, pri čemu je 41-godišnjak 16-godišnjaka udario šakom u glavu. Protiv obojice su podnesene kaznene prijave – istaknuli su iz zadarske policije. Dječaku je, kako doznajemo, slomljena kost na licu.

Komentara 3

AN
anonimna1
15:58 08.08.2011.

ovo je baš jadno ni u pristojno vrjeme nisu djeca sigurna van kuće. do koliko godina starosti če morati roditelji pratit.

S1
slavonac 1
19:16 08.08.2011.

E zasto je to nazalost tako? Nema se pravne drzave da kazni te huligane. Hajde da se to desi u jednoj od europski zemalja - ode u prdekanu. Tako sta se desava vec godinama i nikom nista pa kad se otac umjesa opet nevalja. Nije nitko stvorio dijete da ga drugi mlati i maltretira. HR Vladi je jako vazno tko ce pobijedit na izborima da mogu lapat i dalje.

LA
larala
20:13 08.08.2011.

braniš svog klinca od nasilnika i dobiješ kaznenu prijavu :(, ne znam kaj u tom slucaju u ovoj državi bi trebalo napraviti, gledati kr***** kako ti uništava klinca i reci mu bravo?.... hrvatski zakoni bljak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije