Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u autobusu
Povratak na članak

"U zadnji sam tren iskočila, moja je medalja izgorjela..."

Na povratku s natjecanja u te-kvon-dou djeca i treneri izgubili su opremu, dokumente i osvojene zlatne medalje.

Komentari 16

KR
kreont
17:42 12.04.2010.

Reklama Deni-busa. Vozite i gorite sa nama. Go To Hell.

VL
OB
-obrisani-
16:28 12.04.2010.

Kriza je. 330.000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju, zašto ne biste i Vi?!

VL
PR
prečko
08:26 13.04.2010.

staviti djecu u autobus star četrnaest godina je kriminalno djelo. pokušaj ubojstva!

VL
BJ
bjuri47
09:39 12.04.2010.

treba li Kalmeta dati ostavku...hahahahahaha

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
10:23 12.04.2010.

Treba ali ne zbog ovog autobusa nego zato što on i HDZ sustavno pljačkaju to ministarstvo.

VL
MO
mojzagi
14:23 12.04.2010.

Evo opet jedan primjer -samo kasiraj kasiraj ali odrzavanje i ulaganje u ispravnost buseva je na nuli, i to ne samo buseva ....bravo...... idemo dalje----fuj.

VL
OB
-obrisani-
16:15 12.04.2010.

izgleda da se tu spašavalo što se spasiti nije dalo,najmanja briga posvečivala se zbrinjavanju djece,što dječica imaju raditi u policijskoj stanici ,ta ustanova nije ni predviđena za smještaj djece....sramotno od organizacije spašavanja

VL
OB
-obrisani-
17:04 12.04.2010.

Ferdo komentar ti je dobar i kod vecine malisana ,vidjevsi uniforme,pomislila da ce prvo pitanje biti :\'\'Ko je zapalio zito\'\'

VL
OB
-obrisani-
19:11 12.04.2010.

Autorskom (anafabetskom) tandemu \"U zadnji sam tren iskočila...\". Na kojem jeziku je to napisano? Inače, na Hrvatskom jeziku bi to izgledalo ovako: \"U zadnji tren sam iskočila...\".

VL
OB
-obrisani-
19:17 12.04.2010.

Autorskom (anafabetskom) tandemu \"...moja je medalja izgorjela...\" I drugi dio je jezični kretenizam. Naslov je teška demonstracija nepismenosti.

VL
FI
Fieldhockey
19:42 12.04.2010.

@johnx Teško je onima koji nemaju nikoga oko sebe. Čuo sam da takvi znaju gluposti pisati. Vidim da si i ti jedan od tih.

VL
TH
than
20:28 12.04.2010.

Glavno da su svi zivi... Sve ostalo je najmanje bitno u cijeloj toj prici. Inace, ako se ne varam s tim Neoplan autobusima ima podosta problema u posljednje vrijeme.

VL
AU
Augustiner
23:29 12.04.2010.

ferdo...ti okači svom djetetu cedulju oko vrata da ga u ovakvim situacijama ostave nasred autoceste na milost i nemilost automobilima, kamionima i pedofilima u prolazu.....a ostala djeca će da idu na topli čaj i sendviče koje je napravila \"zla\" teta kuharica iz restorana Postaje prometne policije u Slavonskom Brodu!!! Koje ti licemjerne komentare ostavljaš ovdje, pas sa maslom nebi pojeo...a da su ih policajci odvezli na obližnji motel pa tebi ispostavili račun onda bi opet licemjerio ovdje po forumima !!! Samo teški licemjer može naći zamjerku u ovom postupku!!! Ah što se čudim...pa ovo je Hrvatska, zemlja najjača izvoznica licemjerja!!!

VL
VI
Vito
08:20 13.04.2010.

Zanimljivo kako nitko nije pitao državu zašto dopušta uvoz takvih autobusa? Nije to prvi, a neće biti niti zadnji, autobus iste tvornice, koji je izgorio zbog istog razloga - instalacija. Nisu krivi vlasnici. Nisu krivi serviseri. Kriva je tvornica, onaa je tako smjestila instalacije i ugradila lako zapaljive materijale u te autobuse. Zašto? Zato da budu jeftiniji i dostupniji siromašnijim zemljama. Izvana gladac, iznutra jadac - poslovica koja se ovdje može slobodno primjeniti. Budite iskreni prema sebi - tko od vas gleda jesu li žice vašeg vozila ispravne? Jesu li cijevi ispravne? Na pogled servisera su sve instalacije ispravne i nakon servisa zrakoplova, a kamoli ne običnog zemaljskog prijevoznog sredstva. I sama vodovodna cijev pukne nakon nekog vremena. Zar zbog prevencije rušite izdove? Zato, nemojte osuđivati vlasnika tvrtke, jer je njemu najgore, srušen mu je ugled, ili će mu biti srušen. Državna struktura je kriva za ovakve nesreće, jer ona dopušta da se uvozi stara krama ili nekvalitetna roba, nazvana nova roba. Uz to se mora platiti i \"homologizacija\" prilikom registracije. Znači - treba okriviti i HAK, koji uredno naplaćuje taj namet, a zatim \"homologizirani\" autobusi gore po Hrvatskoj.

VL
RI
Ringo
09:40 13.04.2010.

Glavno da je sve dobro prošlo. Ali da nije američkih filmova u kojima sve živo eksplodira onda su mogli mirnije izići i djevojčica ne bi slomila ruku. Bus neće eksplodirati, vatra se širi postepeno preko laka i plastike koji gore.

VL
KV
kvakva
10:46 13.04.2010.

Država u kojoj ministar čobanković pred očima cijele nacije puši, usuprot važećem zakonu koji to brani i kažnjava (?), u kojoj taj čobanković svoju moć i dokazuje pušenjem i protuzakonitim postupanjem, u kojem ga nitko od onih s kojima sastanči ne upozorava da ne smije pušiti, država u kojoj se ministrica daleko, daleko više brine, i više vremena troši, za guzice i gledajući guzice, nego što skrbi o prometnoj sigurnosti djece.... Država, uostalom, u kojoj je HAK i dalje država u državi, s monopolom jednakim onomu u bivšoj i propaloj Jugoslaviji. A nema premijerka vremena ni za bavljenje HAK-om kako bi napokon dokinula taj HAK monopol. I, dakle, takva država i nije država nego nakaza, iako ministar pravosuđa i dalje tvrdi suprotno, i sam podupirići nakazni HAK monopol...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.