U Vukovaru skuhan najveći slavonski čobanac na svijetu za Guinnessovu knjigu rekorda
Uz Šoštarića, u kuhanju je sudjelovalo još 12 osoba. Rezultat svega je da je skuhano oko 4000 litara, odnosno 12.000 porcija, slavonskog čobanca. O kolikom pothvatu je riječ, govori i podatak da je za kuhanje bilo potrebno osigurati i isjeći preko 300 kilograma luka i 1700 kilograma junećeg mesa
Komentari 13
Svaka cast organizatorima, veceri su bile odlicne i zabavne. Lijepo je vidjeti mlade i stare kako plesu uz izvrsnu glazbu. PONOVILO SE
Svaka čast na ideji! Jako je lijepo vidjeti Slavonce kako se druze i vesele! Zao mi je sto nisam mogao doci
samo od junetine?
bravo majstori i dobar tek
A di će bit skuhan, u Venezueli?
A bilo je "odlično" kažu oni koji su probali porciju za 10 kuna..grebatorima je sve odlično samo ako je za džabe.
nažalost, čini se da je ovo maksimum što se može napraviti u vukovaru...
Kuhajte vi samo čobanac ali vam Srbi tamo kuhaju malo ljuću poparu
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
ne znam jel ikoja vlada, sadasnja ili buduca primjetila podatak da slavonija ima rekord u ovoj disciplini, zapravo, znaju li uopce jel slavonija u hrvatskoj...koliko je zaboravljena!