Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1700 kilograma junećeg mesa
Povratak na članak

U Vukovaru skuhan najveći slavonski čobanac na svijetu za Guinnessovu knjigu rekorda

Uz Šoštarića, u kuhanju je sudjelovalo još 12 osoba. Rezultat svega je da je skuhano oko 4000 litara, odnosno 12.000 porcija, slavonskog čobanca. O kolikom pothvatu je riječ, govori i podatak da je za kuhanje bilo potrebno osigurati i isjeći preko 300 kilograma luka i 1700 kilograma junećeg mesa

Komentari 13

HH
helgin@hogar
23:12 21.08.2016.

ne znam jel ikoja vlada, sadasnja ili buduca primjetila podatak da slavonija ima rekord u ovoj disciplini, zapravo, znaju li uopce jel slavonija u hrvatskoj...koliko je zaboravljena!

VL
BI
bihhib
17:21 21.08.2016.

Svaka cast organizatorima, veceri su bile odlicne i zabavne. Lijepo je vidjeti mlade i stare kako plesu uz izvrsnu glazbu. PONOVILO SE

VL
HU
Hubbes12
21:10 21.08.2016.

Svaka čast na ideji! Jako je lijepo vidjeti Slavonce kako se druze i vesele! Zao mi je sto nisam mogao doci

VL
Avatar plejer_as
plejer_as
20:57 21.08.2016.

samo od junetine?

VL
RA
radekbrod
21:03 21.08.2016.

bravo majstori i dobar tek

VL
GI
Gips
21:44 21.08.2016.

A di će bit skuhan, u Venezueli?

VL
MA
Machak
09:19 22.08.2016.

A bilo je "odlično" kažu oni koji su probali porciju za 10 kuna..grebatorima je sve odlično samo ako je za džabe.

VL
Avatar NijeMiNišta
NijeMiNišta
13:45 22.08.2016.

nažalost, čini se da je ovo maksimum što se može napraviti u vukovaru...

VL
AN
Anamarija10
16:26 21.08.2016.

Kuhajte vi samo čobanac ali vam Srbi tamo kuhaju malo ljuću poparu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.