Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vandalizam

U Vukovaru osvanuli grafiti "Ovo je Srbija" i četiri ćirilična slova S

četnički grafiti (1)
Branimir Bradarić
30.08.2011.
u 10:54

Grafiti su ispisani na zgradi kinodvorane i Hrvatske pošte u četvrti Borovo naselje

Nepoznati počinitelj je u ponedjeljak oko 22.30 sati po Domu zdravlja u vukovarskoj četvrti Borovo naselje, na kinodvorani, zgradi Hrvatskih pošta i jednoj stambenoj zgradi sprejom ispisao grafite "Srbija", "Ovo je Srbija" te četiri ćirilična slova S većih dimenzija.

Iz policije navode da poduzimaju kriminalistička istraživanja kako bi pronašli nepoznatog počinitelja te da će nakon obavljenoga očevida biti poznata i visina materijalne štete.

Ključne riječi

Komentara 195

VO
Vorosmart
11:58 30.08.2011.

nidžo,nidžo....

KU
kukuriku
14:29 30.08.2011.

Urar,..da \"velelebna arhitektura i spomenici\".., odavno san bija u jugo-vojski i pogleda sa par vojaka u u \"Niskom-regijonu\" onu njihovu \"Céle-kulu\"...,( kada smo izasli vani, nismo mogli prestati se smijati..) u toj \"Kuli\" je bila ocíto -tek uzbukana friska Lubanja .., stara mozda 10-15 godina (nenormalono velika-\"ala Frankesteinova\") , a ispod nje je pisalo \"glava Stevana Sindjelicá\"!!..-:))

VO
Vorosmart
12:03 30.08.2011.

...što će reći da si provokator...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije