Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROGIR

U viteškim borbama 50-ak ozlijeđenih, vrhunac okršaj Rusije i Ukrajine

viteške borbe
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/20
14.06.2014.
u 23:17

U pješačkim borbama pobjedu su odnijeli Rusi

Viteške borbe između Ukrajine i Rusije bile su vrhunac srednjovjekovnih borbi u sklopu manifestacije Battle od nations u Trogiru, prenosi Slobodna Dalmacija. U pješačkim borbama pobjedu su odnijeli Rusi.

- Mislim da je po nas fatalno bilo to što smo se borili protiv Bjelorusije, pa odmah opet Rusije bez predaha! No, bilo je dobro iskustvo; inače je ovaj sport malo brutalan, ali je pun strasti i naboja - rekao je Igor Parfentev.

Borbe su bile toliko autentične da nije nedostajalo ni ozljeda.

- Ima pedesetak ozlijeđenih, nisu puni samo turistički kapaciteti ovih dana, nego i Dom zdravlja u Trogiru! Sigurno ima i dvadesetak lomova - rekao je Ivan Loborec iz hrvatskog ogranka Međunarodne udruge za povijesne srednjovjekovne bitke sa sjedištem u Ukrajini, inače organizatora natjecanja.

>> U Svetoj Heleni organiziran viteški turnir

Komentara 2

Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
23:46 14.06.2014.

Više ozlijeđenih nego u ukrajini .

Avatar bok
bok
22:31 15.06.2014.

..mislim da to nije bas za uljudni zapani svijet. To nekrade tamo Doma. Mislim da tako nesto nito normalan nece gledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije