Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cliom u zid kuće

U Viškovu dvojica mladića smrtno stradala

11.01.2009.
u 12:06

RIJEKA - U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 23 sata dogodila na Viškovu poginuo je Hrvoje Pandžić(22), vozač renault clia riječkih oznaka RI 180 KC, a suvozač u automobilu, Kristijan Prša (21) od posljedica teških ozljeda preminuo je jučer ujutro u KBC-u Rijeka na Sušaku.

Nesreća se dogodila na cesti što od Marčelji vodi prema Viškovu, u naselju Vozišće nedaleko restorana Mladenka. Pandžić je prebrzo vozio i po izlasku iz oštrog lijevog zavoja s prijevojem izgubio je kontrolu nad upravljačem i snažno udario u zid obiteljske kuće s brojem 40.

Od siline udarca clio je odbačen na drugu stranu ceste, a mladići su pritom ispali iz automobila. Pandžić je na mjestu preminuo, a teško ozlijeđenog Kristijana Pršu liječnici su pokušavali spasiti cijelu noć, nažalost ozljede su bile preteške i nakon nekoliko sati je preminuo.

Po nalogu istražnog suca Valentina Ivanetića koji je obavio očevid tijelo H. Pandžića odvezeno je na obdukciju, a nakon laboratorijskih ispitivanja krvi znat će se je li vozio pod utjecajem alkohola. (T.O.K.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije