Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOTAČEM U RUBNIK

U Virovitici nastradao motorist

motorist na hitnoj, Virovitica
D. Šantoši
11.06.2011.
u 16:32

Tridesetogodišnjak koji je vozio u koloni motorista izgubio je ravnotežu u skretanju i udario tijelom u stup semafora u centru Virovitice

U prometnoj nesreći koja se danas oko 16:15 dogodila u središtu Virovitice, teške ozljede zadobio je vozač motora S. C. (30) iz istog mjesta. Prema neslužbenom izvoru, nesreća se dogodila kad je S. C. upravljao svojim motociklom u koloni sa desetak drugih motorista.

Prilikom skretanja s državne ceste D2 u Ulicu Matije Gupca motorist je zadnjim kotačem zahvatio bankinu, izgubio ravnotežu i pao udarivši tijelom o stup semafora. Za nekoliko minuta pružena mu je medicinska pomoć, te je prebačen u virovitičku bolnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije