Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT VRIJEDAN 40 MILIJUNA KUNA

U Vinkovcima otvoren prodajni centar Pevexa

U Vinkovcima otvoren prodajni centar Pevexa
Foto: Pevex
1/4
03.09.2020.
u 16:35

Kako je rečeno na svečanosti otvaranja to je 26. prodajni centar koji zapošljava ukupno 46 djelatnika

PEVEX d.d. danas je u Vinkovcima otvorio novoizgrađeni prodajni centar koji se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine i ukupne vrijednosti investicije 40 milijuna kuna. Kako je rečeno na svečanosti otvaranja to je 26. prodajni centar koji zapošljava ukupno 46 djelatnika. U ponudi vinkovačkog Pevexa nalazi se preko 50.000 artikala tako da će kupcima u Vinkovcima biti dostupna ponuda proizvoda iz 7 prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

- Iznimno smo zadovoljni otvorenjem našeg  suvremeno opremljenog i uređenog 26. prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Pogotovo smo sretni jer su naši Vinkovčani dobili mjesto ugodne i povoljne kupnje, s najširom ponudom na jednom mjestu u Vinkovcima uz najpovoljnije cijene, a u ovim vremenima moram naglasiti i uvijek sigurne kupnje. Tvrtka Pevex je od početka pandemije uložila više od 2.000.000 kuna u sredstva i nove sustave zaštite kako bi osigurala najbolju moguću zaštitu našim kupcima i djelatnicima. Sukladno tome, moram naglasiti da smo otvorenje centra u Vinkovcima održali u kontroliranim uvjetima uz maksimalnu pažnju i oprez jer nam je zdravlje naših kupaca i djelatnika najveći prioritet, rekao je član Uprave Pevexa za maloprodaju Jure Radoš.

Napomenuo je kako je Pevex d.d. trenutno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj te da će prosječna ukupna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznositi preko 5.700 kuna.

Radoš je najavio početkom listopada Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije