Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom blagdana

U Varaždinu se krade sve, od radijatora do zimnice

krađa
Filip Brala/PIXSELL
07.01.2014.
u 09:50

Iz trgovine u Draškoviću, nepoznati je lopov ukrao veću količinu raznih artikala u vrijednosti od desetak tisuća kuna.

U blagdanskim danima iza nas nepoznati su lopovi "poharačili" dvije kuće u Varaždinu te dvije vikendice i jednu trgovinu u okolici. Lopovi su iz kuća otišli sa raznovrsnim plijenom, od radijatora do zimnice.

Kako su javili iz varaždinske policije bez radijatora je ostao 58-godišnjak iz Varaždina, a bez zimnice 59-godišnja Varaždinka.

Ovih je dana opljačkana i vikendica 53-godišnjaka u Goruševnjaku iz koje su lopovi ukrali akumulator, dok je iz vikendice u Leskovcu Topličkom ukradena peć i hladnjak.

Iz trgovine u Draškoviću, nepoznati je lopov ukrao veću količinu raznih artikala u vrijednosti od desetak tisuća kuna.

Policija zasad nije pronašla niti jednog kradljivca, a javljaju kako se za njima traga.

>> Ukrali dva mramorna nadgrobna spomenika u Seocima pokraj Požege

Ključne riječi

Komentara 4

BA
babica05
08:01 08.01.2014.

Ah,naša policija!Samo tragaju a niš ne nađu.Davno smo digli ruke od ove policije.Samo kad se kojem policajcu kaj ukrade,e to se nađe u roku par dana. Mup je samo njihov d.o.o. kojeg svi moramo financirati.

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
11:58 07.01.2014.

Jezušmaria, nestala mi je teglica kisele paprike. I kaj bum sad jel uz bažul sa špekom i sušenim rebricama. Upomoć! Kome da to prijavim?

Avatar žič
žič
14:18 10.01.2014.

a...hebi ga,ljudima je zima a tu i tam su i gladni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije