Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava odluka

U Varaždinu Sajam poslova i kampanja za upis u srednju školu

' 26.03.2010.,Varazdin - U dvorani Gospodarske skole odrzan je Sajam poslova  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
28.03.2011.
u 12:00

Nezaposleni mogu doznati što se nudi pa čak i obaviti prve razgovore s potencijalnim poslodavcem

Koja srednja škola nudi "budućnost", gdje ima slobodnih radnih mjesta, što treba donijeti... Sve to Varaždinci mogu doznati sutra. Od 10 do 16 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole Sajam je poslova. Predstavit će se 50 poslodavaca iz svih privrednih grana, koji će ponuditi oko 600 slobodnih radnih mjesta. Posjetitelji od njih mogu dobiti osnovne informacije o sadašnjim i budućim potrebama za zapošljavanjem, ispuniti upitnik za posao, a s nekima obaviti i kratki razgovor o mogućem zapošljavanju.

Odazvat će se i brojne udruge, ali i obrazovne ustanove za odrasle.

- Počeli smo sa 33 poslodavca, danas imamo 50. Zadovoljni smo tom brojkom. Bilo je i većeg interesa, ali nemamo više mjesta - kaže Jasenka Hutinski, pročelnica varaždinskog Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Sajam poslova traje do 16 sati, no u 12 sati posjetitelji će moći prijeći i u obližnju dvoranu Druge gimnazije. Naime, završni je dan kampanje za upis u srednje škole Varaždinske županije, pod nazivom Odaberi svoju školu. Osmašima će se tako predstaviti sve srednje škole. Uz to, Zavod za zapošljavanje savjetovat će neodlučne učenike, ali i one sa zdravstvenim ograničenjima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije