Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest
Povratak na članak

U uvali u Istri pronađena uginula Sredozemna medvjedica

Tijelo uginule životinje prebačeno je u hladnjaču nakon čega će se izvršiti obdukcija i ustanoviti što je uzrokovalo smrt ove jedinke zaštićene morske vrste

Komentari 12

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
19:21 25.08.2014.

zaista tužna vijest....

VL
Avatar Marijanček
Marijanček
21:50 25.08.2014.

Trnjanac kako si ti bez srca i osječaja , samo da ti kažem da nema veće beštije od tebe .SRAMI SE

VL
CO
coolman
20:20 25.08.2014.

Poćivaj u miru dobra medvjedice. Faliti ćeš!

VL
SO
sohnahoakasaa
22:43 27.08.2014.

Osobe koje se glasaju kao bobance70 i trnjanac nek se samo javljaju da ne zaboravimo da i takvi postoje....Ako je stara, ako nije zlostavljana - nek je onda našla mir u najljepšem moru na svijetu u koji se konačno vraća. Nek nam svaki 'morski čovik' dođe....

VL
Avatar bluestar
bluestar
21:10 09.02.2015.

Evo kako je to netko komentirao onda kada je medvjedica pronađena mrtva - a čini mi se da se čovjek razumije: "nije se reagiralo na vrijeme i na sumnju da je ona nešto pojela jer joj je krv izlazila na usta..moj stari je bio uporan u tome da se medvjedica odvede na pregled i ustanovi od čega je nastalo krvarenje..to se nije učinilo.."stara je" nije izgovor za krvarenje..sigurno je ozljeda iznutra sa udicom od pojedene ribe..ona je naglo mršavila iz dana u dan..konstatiram da udruge nisu dobro obavile svoj posao..kako i općina Ližnjan koja nije stavila tabele o neuznemiravanju medvjedice..a ona se tu kreće već par godina..učinjen je veliki niz propusta u očuvanju ove vrlo rijetke vrste..nadam se da nam njena smrt pomoći više u shvaćanju kako se ponašati prema ovakvim vrstama i kako reagirati kad dođu u opasnost..."(Donatien Belšak) Znači, divljaci su jedno, i s njima se treba obračunati, ali ima i drugih krivaca!

VL
BO
bobance70
22:32 25.08.2014.

Možda se udavila.

VL
LU
lukateli1
19:45 25.08.2014.

zasto ju zahtila, nisi hranio? Onaj Bosanac, koga ste protjerali, bi, da ste mu to dopustili!

VL
TR
trnjanac
19:41 25.08.2014.

znadete li vi koliko ta bestija pozdere ribe svaki dan, I jos je zasticena ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.