Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izabrana uprava

U Upravi HRT-a uz Popovca i Mihajlovića sjedit će M. Ugarković

Uprava HRT-a
HRT
29.09.2011.
u 17:42

Ovime je završena kriza upravljana HRT-om – kazao je predsjednik Uprave HRT-a Josip Popovac

Marko Ugarković, rukovoditelj HRT-ove radne jedince Prodaja, drugi je član uprave HRT-a, a izabran je na današnjoj sjednici Programskog vijeća i Nadzornog odbora državne medijske kuće. Ugarković je izabran sa 14 glasova za te jednim suzdržanim

– Ovime je završena kriza upravljana HRT-om, no nemamo vremena za slavlje jer nas očekuje  restrukturiranje – rekao je predsjednik Uprave HRT-a Josip Popovac.

Na prethodnoj sjednici, koja je održana 13. rujna, za člana Uprave HRT-a izabran je Zoran Mihajlović, a na posljednji natječaj prijavilo se sedam osoba.  

– Prema novom Zakonu o HRT-u, koji je stupio na snagu prošle godine u prosincu, HRT dobiva Upravu koja ima dva člana i predsjednika. Za predsjednika Uprave početkom srpnja dvotrećinskom većinom glasova izabran je dotadašnji privremeni glavni ravnatelj HRT-a Josip Popovac. Mandat Uprave HRT-a traje četiri godine – priopćio je HRT.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar wratnik
wratnik
19:08 29.09.2011.

Ah ta nasa HRT;! Na moje nerazumjevanje o nasoj HTV, pojasnjava me moj jedan poznanik, pa po njegovom HRT bise trebala zvati BRT na moje pitanje zasto,! gledaj, Hlove. se brine koga ce se u HR birati na izborima, Culiuli se brine koga ce se obtuziti, i onda ima jos par raznih pomagaca... Ti svi su dobili njihove domovnice radi podjele B&H. Aa, to tije ta hrt & brt....

OG
Oger
19:37 29.09.2011.

Zasto ne pise nista o tim ljudima da znamo s kim imamo posla? HRT je javna televizija za koju gradjani placaju.

OB
-obrisani-
18:52 29.09.2011.

Mihajlović??? Osim što im ne smeta KUNA ne smeta nim ni HRT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije