Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

U Upravi HRT-a uz Popovca i Mihajlovića sjedit će M. Ugarković

Ovime je završena kriza upravljana HRT-om – kazao je predsjednik Uprave HRT-a Josip Popovac
29. rujna 2011. u 17:42 9 komentara 120 prikaza
Uprava HRT-a
Foto: HRT

Marko Ugarković, rukovoditelj HRT-ove radne jedince Prodaja, drugi je član uprave HRT-a, a izabran je na današnjoj sjednici Programskog vijeća i Nadzornog odbora državne medijske kuće. Ugarković je izabran sa 14 glasova za te jednim suzdržanim

– Ovime je završena kriza upravljana HRT-om, no nemamo vremena za slavlje jer nas očekuje  restrukturiranje – rekao je predsjednik Uprave HRT-a Josip Popovac.

Na prethodnoj sjednici, koja je održana 13. rujna, za člana Uprave HRT-a izabran je Zoran Mihajlović, a na posljednji natječaj prijavilo se sedam osoba.  

– Prema novom Zakonu o HRT-u, koji je stupio na snagu prošle godine u prosincu, HRT dobiva Upravu koja ima dva člana i predsjednika. Za predsjednika Uprave početkom srpnja dvotrećinskom većinom glasova izabran je dotadašnji privremeni glavni ravnatelj HRT-a Josip Popovac. Mandat Uprave HRT-a traje četiri godine – priopćio je HRT.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
 • Avatar wratnik
  wratnik:

  Ah ta nasa HRT;! Na moje nerazumjevanje o nasoj HTV, pojasnjava me moj jedan poznanik, pa po njegovom HRT bise trebala zvati BRT na moje pitanje zasto,! gledaj, Hlove. se brine koga ce se u HR birati na izborima, Culi ... prikaži još!uli se brine koga ce se obtuziti, i onda ima jos par raznih pomagaca... Ti svi su dobili njihove domovnice radi podjele B&H. Aa, to tije ta hrt & brt....

 • Oger:

  Zasto ne pise nista o tim ljudima da znamo s kim imamo posla? HRT je javna televizija za koju gradjani placaju.

 • -obrisani-:

  Mihajlović??? Osim što im ne smeta KUNA ne smeta nim ni HRT.