Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže bijela zima

U unutrašnjosti zemlje se očekuje snijeg, u petak čak i u Splitu

snijeg u koprivnici (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
16.01.2012.
u 21:12

U HAK-u upozoravaju vozače da ne izlaze na cestu bez zimske opreme budući da će se tijekom jutra voziti po po mjestimice vlažnim te skliskim kolnicima

Iako se dolazak bijele zime najavljuje tek za kraj tjedna, sutra je slab snijeg moguć u Podravini, Baranji i istočnoj Slavoniji. No, u većini Hrvatske, snijeg se očekuje tek u petak.

Osim što će sutra sniježiti u istočnom dijelu Hrvatske, u ostalim djelovima zemlje očekuje nas ipak blago povećanje temperatura. Na Jadranu će tako biti većinom sunčano vrijeme, ponegdje na sjeveru sa sumaglicom i maglom, a moguća je i slaba te umjerena bura.

Najniža temperatura između -9 i -4, u gorju i niža, a na Jadranu od -3 do 3, dok će najviša dnevna biti između -1 i 4 te na Jadranu od 5 do 10 stupnjeva Celzijevih.

U HAK-u upozoravaju vozače da ne izlaze na cestu bez zimske opreme budući da će se tijekom jutra voziti po po mjestimice vlažnim te skliskim kolnicima u većem dijelu unutrašnjosti. Tijekom noći i jutra, zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Prema prognozama, snijeg će u petak padati čak i u Splitu, dok se u Lici i Gorskom kotaru snježne oborine očekuju i u subotu.

Komentara 2

TV
tvrtko
08:39 17.01.2012.

da li je netko čuo da postoji i Srijem na istoku Hrvatske!?

AN
antikorumpirani
08:55 17.01.2012.

Najlijepši dio Istočne Hrvatske SRIJEM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije