Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI KANDIDATA
Povratak na članak

U Ukrajini neizvjesno pred nedjeljne izbore

Troje kandidata potpuno je različito, Porošenko je uhodani političar, Timošenko je bivša premijerka koja želi vratiti Krim, a Zelenskij je potpuna nepoznanica na političkoj sceni.

Komentari 5

Avatar nekakav
nekakav
14:59 27.03.2019.

porošenko je uspio od ukrajine napraviti zemlju iz centralne afrike! u njoj cvjeta nacionalizam, nacizam, korupcija i kriminal. ali zapad na tu pojavu šuti. porki digne vojsku i napadne donbas, europa mu kliče. donbas uzvrati, europa na zadnje noge se diže, sukob treba prestati, rusi se povuči.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:57 27.03.2019.

jadni Ukrainci usto ih sve uvalise Prorosenkovic udvostrucio bagastvo..Gledam ovdje na TV Moskva dosli Ukrainski predsteavnici miinistarstvo energetike trazit naftu i plin po povoljnim uslovima . Nema se kud SJEVERNI TOK treba bit za god dana gotov. Ukrainu zaobilazi strava. Zbacise legalno izabranu vlast i placa im pala ispod dvista eura imali su cetristo. Ali Ukrainci se polako bude iz dubokog sna.nista od obecanja..

VL
Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
08:41 27.03.2019.

Ni jedan od tri nije Ukrainac, sva tri su khazari.

VL
DU
Deleted user
10:33 27.03.2019.

Kada napišu da je citiram "Aktualni predsjednik Porošenko hvaljen je zbog toga što je Ukrajinu uspio održati na okupu" čitajući navode kako je on to ostvario, odmah napišu navod koji pobija to da je Ukrajina cjelovita sa time pobiju ii sam razlog zbog čega je hvaljen aktualni predsjednik. Ojačao je bankarski sektor? To za Ukrajinu znači samo jedno. Da je oslabio ekonomski sektor i stavio ga je pod kontrolu bankarskog sektora, koji će sada diktirati u što se smije uložiti. Ekonomska neovisnost Ukrajine je zabetonirana na mjestu tako će ostati desetljećima to je za svaku državu ekonomska propast. Ojačao je vojsku? Vojska koja ne može osloboditi svoj teritorij, vojska koja nema nikakvu želju za borbu, vojska u kojoj se događaj mnogi propusti, poput uništenja tisuće tona oružja u skladištima, sa kojim se moglo osloboditi Ukrajinu. Na kraju se navodi da aktualni predsjednik nije uspio ništa postići u antikorupcijskom mjerama. Za što je onda on to hvaljen, po čemu se onda razlikuje od ostalih kandidata??? Hvala dolazi od zapadnih političara malo tapšanja po ramenu dok predsjednik nije učinio baš ništa za neovisnu Ukrajinu ni za ekonomsku snagu ni ostalo što bi ojačalo Ukrajinu. Izgovor da je rat pa zato nije mogao je izgovor onih koji ni sami ne bi ništa konkretno napravili.

VL
DU
Deleted user
04:00 29.03.2019.

troje kandidata je potpuno razlicito, jedan je cokolad majstor, jedan saljivdzija i jedna zenska kojakao i porosenko ima jos apetita

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.