Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otmice i ubojstva

U ubilačkom pohodu napadači ubili 25 iračkih policajaca

irak
REUTERS
05.03.2012.
u 07:58

Prije zore oteli su dvojicu viših policijskih zapovjednika, a zatim su se obrušili na policijske kontrolne punktove u Hadithi

Naoružani napadači u vojnim uniformama ubili su najmanje 25 policajaca u ranojutrošnjem ubilačkom pohodu u Iraku.

Iračke sigurnosne snage potvrdile su da su ubojstva počela prije zore kada su napadači oteli dvojicu viših policijskih zapovjednika iz njihovih domova u mjestu Haditha, 220 kilometara sjeverozapadno od Bagdada.

Nakon otmica, javlja AP, naoružana skupina dovezla se do središta grada i poubijala policajce na dva kontrolna punkta. Najmanje 21 policajac i trojica napadača poginuli su u razmjeni vatre.

Ključne riječi

Komentara 1

LV
lord vader
11:02 05.03.2012.

sta je problem admine ?? boli te istina ?? samo brisi komentare, istinu ne mozes sakriti. a istina je da amercki ubojice masakriraju narode na bliskom istoku zbog nafte i novaca. ma koliko mi sutjeli o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije