Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH

U Tuzli izgorio dio tržnice, više osoba zatražilo pomoć

DIM
Foto: Filip Kos/PIXSELL
26.02.2019.
u 14:56

Prema prvim informacijama izbijanju požara prethodila je eksplozija nekoliko plinskih boca

Dio tržnice izgorio je, a više osoba je zatražilo liječničku pomoć zbog požara koji je izbio u utorak nešto prije podneva u središtu Tuzle, izvijestili su mediji navodeći kako su gasitelji uspjeli staviti vatrenu stihiju pod nadzor nakon jednoipolsatne borbe. Prema prvim informacijama izbijanju požara prethodila je eksplozija nekoliko plinskih boca. Nakon toga vatra, praćena gustim crnim dimom, proširila se na najveći dio montažnih objekata na tržnici.

Požar je prvo zahvatio dio tržnice s tekstilom, navode očevici. Pripadnici vatrogasne postrojbe su brzo došli na lice mjesta, a u međuvremenu je odjeknulo još nekoliko eksplozija plinskih boca. Gasitelji su uspjeli staviti vatru pod nadzor nakon jednoipolsatne borbe. 

Tuzlanski gradonačelnik Jasmin Imamović najavio je kako će vlasti pomoći obnoviti tržnicu kako bi zakupci mogli nastaviti s radom. Kako su za Hinu potvrdili u Hitnoj službi u Tuzli, više osoba zatražilo je pomoć, no nitko nije životno ugrožen. Uglavno se radi o osobama koje su se javile zbog problema s disanjem. 

>>Požar nošen orkanskom burom spušta se prema prvim kućama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije