Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čak 900 stabljika

U tunelu u Rimu krili 3 mil. eura vrijednu plantažu marihane

trava,konoplja,marihuana (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
15.08.2012.
u 20:58

Oko 900 stabljika ''trave'' raslo je u tunelu iz Mussolinijeva doba u prostoriji dugoj oko pola kilometra

Talijanska policija slučajno je u tunelu pod Rimom pronašla golemu uzgajivačnicu marihuane te potom zaplijenila 340 kilograma te biljke.

Kapitalni ulov dogodio se prije nekoliko dana a otkriven je, piše BBC, kada su agenti financijske policije u ophodnji tunelom iz doba Mussolinija nanjušili miris marihuane. Ona je dopirala iz prostorije duge oko pola kilometra u kojoj je na pola hektara uzgojeno oko 900 stabljika ''trave''.

Policija vjeruje da je otkrivena plantaža dio većeg ilegalnog pogona koji je rasprostranjen diljem zemlje i u kojem sudjeluje više desetaka osoba.

>>Španjolci zaplijenili tri tone 'koke' krijumčarene iz Kolumbije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije