Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špica sezone

U tunelu Javorova Kosa na A6 cisterni s gorivom pukla guma

tunel javorova kosa
Foto: Goran Kovačić/PIXELL
1/3
Autori: eč/VLM, v
17.07.2010.
u 08:26

Nesreća se dogodila oko 10.15, a zbog puknuća gume oštećen je spremnik cisterne. Promet je djelomično normaliziran u 12.50.

Od 12.50 promet je djelomično normaliziran i teče jednim trakom kroz tunel Javorova Kosa, u smjeru Zagreba, na dionici autoceste A 6 Rijeka - Zagreb, između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko, zbog prometne nesreće koja se jutros dogodila, izvijestio je HAK.

Oko 10.15, zbog puknuća gume, oštećen je spremnik cisterne, zbog čega su na teren izašle vatrogasne postrojbe koje su pjenom osiguravale tunel od mogućeg zapaljenja.

Promet je izrazito pojačan na cestovnim pravcima prema moru, najviše na dionici autoceste Karlovac - Zagreb te na autocesti A 3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Vozi se usporeno i u koloni već na Zagrebačkoj obilaznici (A 3) od čvorova Jankomir i Buzin prema naplatnim postajama Lučko. Kod naplatnih postaja Lučko, na izlazu s autoceste prema Zagrebu, kolona je duga oko pet kilometara.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, zbog gužve na čvoru Oštrovica (izlaz za otok Krk), vozi se povremeno u koloni od tunela Hrasten u smjeru Rijeke. Duža kolona vozila kreće se usporeno riječkom obilaznicom i dalje autocestom A 7, od čvora Sveti Kuzam prema Bakru. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru istoka.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom. Duža čekanja zabilježena su na GP-ima: Macelj, Rupa te Dubrava Križovljanska, Bregana i Goričan. Na graničnim prijalazima s BiH pojačan je ulaz na Metkoviću i Gabela Polje. Izlaz osobnih vozila pojačan je na GP Bajakovo.

U trajektnim pristaništima nema zastoja.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Rubirosa
Rubirosa
11:47 17.07.2010.

Jel Vuk Draskovic biou blizini?!. ....(H)...

DU
Deleted user
12:34 17.07.2010.

zapalite gorivo da tuneli mogu ponovno na farbanje iliti ličenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije