Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

U tunelu Javorova Kosa na A6 cisterni s gorivom pukla guma

Nesreća se dogodila oko 10.15, a zbog puknuća gume oštećen je spremnik cisterne. Promet je djelomično normaliziran u 12.50.
17. srpnja 2010. u 08:26 2 komentara 100 prikaza
tunel javorova kosa
Foto: Goran Kovačić/PIXELL
Pogledajte galeriju 1/3

Od 12.50 promet je djelomično normaliziran i teče jednim trakom kroz tunel Javorova Kosa, u smjeru Zagreba, na dionici autoceste A 6 Rijeka - Zagreb, između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko, zbog prometne nesreće koja se jutros dogodila, izvijestio je HAK.

Oko 10.15, zbog puknuća gume, oštećen je spremnik cisterne, zbog čega su na teren izašle vatrogasne postrojbe koje su pjenom osiguravale tunel od mogućeg zapaljenja.

Promet je izrazito pojačan na cestovnim pravcima prema moru, najviše na dionici autoceste Karlovac - Zagreb te na autocesti A 3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Vozi se usporeno i u koloni već na Zagrebačkoj obilaznici (A 3) od čvorova Jankomir i Buzin prema naplatnim postajama Lučko. Kod naplatnih postaja Lučko, na izlazu s autoceste prema Zagrebu, kolona je duga oko pet kilometara.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, zbog gužve na čvoru Oštrovica (izlaz za otok Krk), vozi se povremeno u koloni od tunela Hrasten u smjeru Rijeke. Duža kolona vozila kreće se usporeno riječkom obilaznicom i dalje autocestom A 7, od čvora Sveti Kuzam prema Bakru. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru istoka.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom. Duža čekanja zabilježena su na GP-ima: Macelj, Rupa te Dubrava Križovljanska, Bregana i Goričan. Na graničnim prijalazima s BiH pojačan je ulaz na Metkoviću i Gabela Polje. Izlaz osobnih vozila pojačan je na GP Bajakovo.

U trajektnim pristaništima nema zastoja.

Mojmira Pastorčić
NITKO SE NIJE NADAO
Mojmiri je u sinoćnjoj emisiji u kadar ušetao nezvani gost, snimka je hit na internetu
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom