Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

U tučnjavi nakon obaranja ruku mladić "zaradio" prijelom nosa

obaranje ruke
Pixsell
24.03.2011.
u 14:37

24-godišnjak je udario vršnjaka u predjelu glave te mu nanio teške tjelesne ozljede

Nakon nekoliko pića previše, sa 2,54 promila alkohola u krvi, 24-godišnjak iz Gospića sinoć je u tučnjavi teško ozlijedio svoga vršnjaka i sugrađanina.

Mladići su, kako doznajemo, sinoć bili u istome društvu u jednom gospićkom kafiću te odlučili u igri obaranja ruku vidjeti tko je jači muškarac. Vjerojatno nezadovoljan rezultatom, 24-godišnjak je udario vršnjaka u predjelu glave te mu nanio teške tjelesne ozljede.

Doznajemo da je riječ o prijelomu nosa, a pijanog i agresivnog mladića, zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda, čeka kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LJ
love joe
17:59 24.03.2011.

divno rakije rakije i čakije im dajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije