Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo kod trogira

U tučnjavi ispalio hice iz pištolja u redara iz Solina koji je došao utjerati dug

crikvenica ubojstvo
Foto: ilustracija
10.08.2015.
u 06:30

U sukobu je sudjelovalo više osoba, a sa 20-godišnjakom u društvu bio je i njegov brat

        Muškarac iz Solina u dobi od 32 godine ubijen je hicima iz vatrenog oružja u subotu u poslijepodnevnim satima u Dogradama kod Marine u okolici Trogira, a zbog njegova ubojstva policija je uhitila 20-godišnjaka.

Do okončanja kriminalističkog istraživanja iz splitske policije nisu htjeli izvijestiti što se točno događalo u Dogradama i koji je motiv ubojstva. No poznato je da su se 32-godišnjak i 20-godišnjak otprije poznavali i u subotu su se prvo sukobili, a potom je došlo i do pucnjave. Nakon pucnjave na Hitnu pomoć u Trogiru oko 16.45 sati dovezen je 32-godišnjak, no više mu nije bilo spasa i liječnici su konstatirali smrt.

Ne zna se ni tko je 32-godišnjaka dovezao na Hitnu. Neslužbeno doznajemo da je ubijeni muškarac radio kao redar u Trogiru, a navodno je u subotu došao kod 20-godišnjaka utjerati dug. U sukobu je, prema riječima mještana, sudjelovalo više osoba, a sa 20-godišnjakom je bio i njegov brat. Policija navodno traga za još jednom osobom koja je povezana s ovim događajem.

Istragu je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.      

>> Ubijen 32-godišnjak, policija uhitila osumnjičenog

Komentara 9

FR
franjo
08:03 10.08.2015.

Jedan bandit manje !

FI
fileck
08:42 10.08.2015.

Konačno su ljudi došli k sebi! Umjesto da sebe ubijaju i vješaju, treba samo tu gamad kamatare pobiti i svijet će biti ljepši.

MP
mparac3
10:00 10.08.2015.

Sv, Petar dobio jos jednog redara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije