Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko vikenda

U tučnjavama u Novalji tri osobe teško ozlijeđene

'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
23.07.2012.
u 15:45

U diskoklubu u Novalji teško je ozlijeđen 21-godišnjak iz Zaprešića, a dvojica Engleza napadnuta su na plaži Zrće.

Za nepoznatim napadačima koji su ozlijedili tri muškarca na području Novalje u protekla četiri dana policija intenzivno traga.

U noći s četvrtka na petak u jednom diskoklubu u Novalji teško je ozlijeđen 21-godišnjak iz Zaprešića kojem su teške tjelesne ozljede sanirane u zadarskoj Općoj bolnici gdje je i zadržan na liječenju. Dva Engleza također su teško ozlijeđena kada su u subotu u ranim jutarnjim satima napadnuta na plaži Zrće. I oni su zadržani na liječenju u zadarskoj bolnici.

Ličko-senjska policija danas je izvijestila kako protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 4

FE
Felicijen
18:20 23.07.2012.

Što smo mi ono? Zemlja dragih, simpatičnih i gostoljubivih ljudi ?!

JA
jalnus
21:30 23.07.2012.

Na vlastitu odgovornost dolaze odrasli ljudi. U neovisnu..

Avatar banijac68
banijac68
08:07 24.07.2012.

Felicijen zaboravio si::::: naj ljepši , najpametniji ,jedemo najzdraviju hranu ,imamo najbojle nogometaše ,dičimo se sa onime čega se svijet srami i na koncu cijeli svijet je bedast samo smo mi Hrvati najpametniji i da na koncu ispadamo BUDALE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije