Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSKUPLJI STANOVI

U Trumpovu zgradu za 200 tisuća dolara mjesečno

07.02.2009.
u 11:40

Fritz Frigan iz poznate agencije Halstead naglašava da na Manhattanu ima u ponudi za iznajmljivanje znatan broj skupih stanova po cijeni od koje se Europljanima ili Hrvatima zavrti u glavi. Frigan nam je iz svoje arhive izdvojio nekoliko zanimljivih ponuda.

U zgradi Timea Warnera, smještenoj na Columbia Circle u neposrednoj blizini Central parka, nude se dvosobni stanovi po cijeni do 4O tisuća dolara mjesečno.

U susjedstvu je Trumpov neboder u kojem se namješten trosobni stan sa tri kupaonice iznajmljuje za 65 tisuća dolara mjesečno. Klijenti su uglavnom slavne osobe, a donedavno su tako skupe stanove uzimali i direktori moćnih korporacija koji zbog gospodarske krize više ne mogu živjeti rastrošno i bahato kao u vrijeme velike slave Wall Streeta.

U renoviranom hotelu Plaza, koji je pretvoren u stanove, prestižno je živjeti, ali najamnina nenamještenog trosobnog stana sa četiri kupaonice stoji 38 tisuća dolara. Za jednosobni stan u istoj zgradi cijena je 30 tisuća dolara mjesečno.

Na 64. ulici i u Park Avenue može se za 85 tisuća dolara unajmiti cijela kuća u kojoj je deset soba i šest kupaonica. Najskuplji stan na tržištu trenutačno je u Trumpovoj zgradi – 502 Park Avenue – gdje je nekada bio hotel koji je Trump otkupio i obnovio u luksuzne stanove. Stan od 563 kvadrata mjesečno stoji čak 200 tisuća dolara.

Za bogate i zahtjevne Amerikance, ali i strane poslovne ljude pitanje je dobrog ukusa i stila življenja izabrati stan u povijesnom Waldorf Astoria Hotelu smještenom u 50. ulici između Park i Lexington avenije. Upravo je na ponudi stan sa šest spavaćih soba i šest kupaonica, smješten na 33. katu tog prestižnog hotela u kojem odsjedaju američki predsjednici kad su u New Yorku. Cijena je 140 tisuća dolara.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije