Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Trijumf konzervativaca’
Povratak na članak

U Trumpovoj Americi i Kavanaugh ljude ‘osuđuje’ na blindirane bunkere komunikacije

Nesnošljivost između dviju Amerika, one koja podržava i one koja je protiv Trumpa, eskalirala je do te mjere da Amerikanci raspravu o bilo kojem političkom ili društvenom pitanju doživljavaju izrazito emotivno i vrlo osobno

Komentari 7

BL
bla3108
02:25 18.10.2018.

Kavanaugh je nevin, a ljevicarski fasisti sve luđi i agresivniji te i sami demokrati ukljucujuci Hillary ili pozivaju na nasilje prema republikancima ili ga odbijaju osuditi...

VL
AA
AAAAAA
06:56 18.10.2018.

marijana grbeša - klonit se zločestih i budalastih "članaka" i primi se kuhaće! Gospodinu predsjedniku Trumpu može popušiti samo onaj kome on to dozvoli, a ti si ženo daleko ispod crte u redu čekanja! Možda da probaš sa clintonom! Vama soroševcima mora biti jasno kak je vaše vrijeme prošlo, kak ste napravili štete koliko ste stigli i sad dolaze političari koji stvari vračaju u prirodne okvire, a to znači vaš definitivni nestanak i zato nađi mišju rupu i unuci se dok još nije zauzeta!

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
07:41 18.10.2018.

Ovo oko Kavanaugha je bila prljava igra. Vjerojatno je da iza toga stoje Clintonovi. Cijela #METOO kampanja je lov na vještice. Polovica tih glumica iz Hollywooda je spremna da učini sve da bi dobila ulogu. Nitko ne treba da im traži da se skinu, one će to same učiniti i odglumiti da su zaljubljene u vas. To je za njih samo još jedna uloga. Ova koja je optužila Kavanaugha nije glumica, ali ga optužuje za nešto što se dogodilo prije 40 godina, u vrijeme kada su bilo malodobni. Ne sjeća se ni gdje je bila niti koliko je popila, ali se sjeća kako joj je on osobno potrgao gaćice. Registrirani demokrat koji je demonstrirao protiv Trumpa i htio da se seli na New Zealand. Give me a break.

VL
DU
Deleted user
08:57 18.10.2018.

Soroševci na aparatima.....

VL
HE
HercegBosna
12:20 18.10.2018.

Odakle tolko anti-trump propagande u Vecernjem?

VL
TE
TEUTA
23:47 17.10.2018.

Nekada u USSR bila perestrojka a u Jugoslaviju "antibirokratska " revolucija.

VL
ST
Startrack
14:13 18.10.2018.

Ovo je stvarno bezobrazan naslov. Al dodala je i "i" u samom textu u naslov. Nije ovdje Trump kriv nista nego su ljevicari poludili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.