Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

U trostrukom sudaru smrtno stradali 18-godišnji mladić i djevojka

sudar
Foto: Željko Gašparović
1/3
09.01.2015.
u 19:30

Mladi vozač prije nepunih mjesec dana položio je vozački ispit, a zapažen je po brzoj vožnji

U teškoj prometnoj nesreći, u direktnom sudaru koji se dogodio nešto prije 18 sati u naselju Jazavica pokraj  Novske, smrtno je stradala osamnaestogodišnja suvozačica iz Opel Tigre novogradiških registracijskih oznaka, a poslije i osamnaestogodišnji vozač R. Đ. iz Lađevaca pokraj Okučana.

U nesreći je mladić zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Nakon što su vatrogasci uspjeli osloboditi tijelo iz vozila, kolima novljanske Hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu u Novoj Gradišci, gdje je preminuo. Kako saznajemo, mladi vozač prije nepunih mjesec dana položio je vozački ispit, a kako kažu neki mještani, odmah su ga zapazili po brzoj vožnji kroz naselja.

Razlozi ove teške nesreće biti će poznati nakon policijskog očevida. Tigra je odbačena u odvodni kanal pokraj prometnice nakon udara s Peugeotom kutinskih registracijskih oznaka, koji je došao iz pravca Novske. Vozačica i njezina suvozačica iz Peugeota također su prevezene u bolnicu zbog ozljeda. Vozaču Audija koji je uspio zaustaviti vozilo na vrijeme nije bila potrebna liječnička pomoć.

>> Trostruki sudar na Istarskom ipsilonu

 

Komentara 40

Avatar rakun19
rakun19
20:21 09.01.2015.

ovaj zakon za mlade vozače nema veze sa vezom... dok mladi mogu vozit aute ispod jedne tone sa 100 ks tipa clio sport, razni civici, c2 sport, seat leon i svi ostali takvi pa i ova tigra, a ne mogu voziti ternce koji su jaci od 100 ks ali teze i oko tonu i pol i vise, imaju sporije ubrzanje i sporije maksimalne brzine i onda se dogode ovakve nesrece.. steta mladih zivota.

I0
ivica_01
21:09 09.01.2015.

kada se kazni netko od nekoga,i taj se žali...pljuje se policiji,policija ovaka,gdje je sudstvo koje ne naplati,zatvori prekršitelja...stalno nam nesta nije dobro,da svatko radi svoje možda bi bilo manje ovakvih slučajeva,prije svega,te vrijednosti dolaze iz kulture,odgoja obitelji kojih je sve manje,pa sve ostalo...policija,sud,drzava-jad,bijeda

KA
Kakma
21:02 09.01.2015.

Kako je poceo taj bi kad tad nastradao, a sa njim mozda i neduzni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije