Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije smrti

U Trogiru pronašli utopljenika, u Kaštelima obješenog čovjeka

\'pogreb lijes\'
13.11.2011.
u 12:09

Kod Čiovskog mosta utopio se muškarac, a u Kaštelima je pronađenoi obješeno muško tijelo u raspadajućem stanju

Iz mora kod Čiovskog mosta u Trogiru u subotu oko 22 sata iz mora je izvučen mrtav 47-godišnjak iz Križevaca. Deset minuta prije dolaska Hitne medicinske pomoći i policije Centar 112 zaprimio je dojavu građana kako je čovjek upao u more. Kada su došli, već je bio mrtav. Bio je u odjeći i uz sebe je imao osobne dokumente. Obavješten je državni odvjetnik koji je na očevid poslao policiju. Tijelo je na patologiji gdje će se utvrditi uzrok smrti. Nema tragova nasilja. navodno mu je pozlilo i upao je u more.

U subotu je građanin u napuštenoj kući u Kaštel Novom pronašao obješeno raspadajuće mrtvo tijelo muškarca. Identitet će se utvrditi na obdukciji, a sumnja se kako je riječ o 50-godišnjaku iz Kaštela čiji je nestanak prijavljen prije 15-ak dana. Tragovi nasilja nisu zamijećeni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije