Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali dileri

U Trogiru i Splitu zapljena 'trave' i heroina, vrijednih 350.000 kuna

Marihuana zapljena
Ivana Ivanović/PIXSELL
15.03.2014.
u 14:54

U Trogiru je kod 24-godišnjaka nađeno 7 paketa s ukupno 7,5 kilograma marihuane, a kod 37-godišnjaka s područja Splita 48,4 grama heroina.

Splitsko-dalmatinska policija zaplijenila je 7,5 kilograma marihuane u Trogiru i 48,4 grama heroina na području Splita.

Policijski službenici Policijske postaje Trogir u koordinaciji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom u čijem je domu pronađeno 7 paketa ukupne težine 7588 grama "trave" čija se materijalna vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na najmanje 350 tisuća kuna, koliko se može dobiti sitnom uličnom distribucijom.

Osumnjičenik je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.  

Heroin su policijski službenici pronašli kod 37-godišnjaka kojemu je na području Splita pronađena i oduzeta jedna PVC vrećica sa sadržajem droge heroin ukupne težine 48,4 grama. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnja i promet drogama predan je  policijskom pritvorskom nadzorniku.

>>U kući na Vrapču proizvodili marihuanu, čuvali cijeli vojni arsenal i 'štancali' krivotvorine

Komentara 1

DU
Deleted user
16:07 15.03.2014.

Pa jel gram marihuane na cesti samo 46 Kuna?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije