Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna nedjelja

U tri prometne nesreće u samo tri sata poginule tri osobe

prometna, šibenik (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
01.08.2010.
u 08:56

Kod Šibenika su poginula dva muškarca, a u Puli mladi mopedist.

Tri su osobe poginule, a šest ih je ozlijeđeno u nesrećama što su se tijekom noći na nedjelju i u nedjelju dogodile na području Šibenika, Pule i Zadra, priopćila je policija. Marko Mihić (25) iz Vodica suvozač na motociklu, poginuo je u noći na nedjelju u 3.35 na cesti od Šibenika prema Vodicama. Nesreća se dogodila kada je crveni motocikl udario u automobil te je potom sletio s ceste.

Letjeli zrakom

Od udarca su vozač motocikla (24), koji je bio pod utjecejem alkohola te bez zaštitne kacige i Mihić poletjeli, a Mihić je na mjestu poginuo.

Nešto kasnije, u 6.20, nedaleko mjesta prve nesreće, na tzv. Ražinskoj petelji, na jugoistočnom prilazu Šibeniku, poginuo je Niko Bralić (29), vozač seat ibize, a četvero putnika u tom automobilu je lakše i teže ozlijeđeno. Automobil je sletio se ceste i udario u stup javne rasvjete.

I.M. (22) poginuo je na pulskoj rivi, vozeći moped pulskih oznaka. Mladić je naglo zakočio u zavoju, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine te je izgubio kontrolu nad upravljačem mopeda. Kotačem je udario u rub kolnika, a zbog siline udarca moped je prešao na travnatu površinu te udario u stablo. Nesretnom I.M. ni kaciga nije ublažila ozljede, a umro je uskoro u pulskoj bolnici.

Vozač mopeda (20) ozlijeđen je opasno za život malo poslije ponoći u Zadru, a njegov 20-godišnji suvozač lakše je ozlijeđen.

Oduzeo prednost

Nesreća se dogodila u Ulici Put Murvice, a skrivio ju je 24-godišnji vozač automobila iz Zadra.

Upravljao je vozilom zadarskih oznaka, kojem je istekla prometna dozvola te je skrenuo lijevo pri tome oduzevši prednost mopedu zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 20-godišnji Zadranin. Vozač mopeda imao je kacigu, no njegov suvozač nije, priopćila je zadarska policija.

Ključne riječi

Komentara 7

MM
Mladen Miletić
10:34 01.08.2010.

Kako bilo da bilo ako je a sumnjam organizacija i tehnika u mogučnosti ( finanaciski ) sada dans bi par ljudi u EU dobilo potrebne organe ako ne danas onda sutra.

AB
abaso
11:01 01.08.2010.

....i sad će razno-razni smislavi; kriva je signalizacija, znakovi su krivo postavljeni, murrija ne radi svoj posao, hrvetske ceste su koma, u Europi je to .....kuiš ne, čovječe, ono ne, ajka ti čampri........!

OB
-obrisani-
10:17 01.08.2010.

Odlično...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije