Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crikvenički jadran

U travnju i prvomajskom 'produženom vikendu' ostvarili gotovo 15 tisuća noćenja

Jadran Crikvenica
Borna Filić/PIXSELL
08.05.2014.
u 13:10

Trenutni booking za smještajne kapacitete Jadrana je na razini prošlogodišnjeg rezultata, stoga očekuju nastavak trenda rasta turističkih brojki i tijekom sezone

- Vrlo dobri rezultati posjećenosti naših hotela i crikveničke rivijere u predsezoni potvrđuju optimistična predviđanja Uprave za turističku sezonu pred nama. U narednim tjednima otvaramo sve preostale turističke kapacitete, uz stalno zaposlene u tvrtki smo odabrali više od 300 sezonskih zaposlenika i maksimalno spremni ulazimo u turističku sezonu. Nakon dugogodišnjeg razdoblja neizvjesnosti prije i tijekom stečajnog postupka iz kojeg je Jadran uspješno izašao ove godine, Uprava i zaposleni maksimalno su orijentirani na pružanje najbolje usluge gostima i ostvarivanje što boljeg rezultata. Sasvim je jasno da Jadranovim objektima kao i Crikvenici trebaju ulaganje, podizanje kategorije objekata i veće aktivnosti i van glavne turističke sezone - kazao je izjavio je Dino Manestar, predsjednik Uprave Jadrana d.d.

Naime, crikvenički Jadran u travnju i tijekom prošlog vikenda ostvario je gotovo 15 tisuća turističkih noćenja. U travnju su u tri otvorena hotela, Hotelu Kaštel, Hotelu Esplanade i Hotelu Varaždin, ostvarili preko 9 tisuća, dok je u kampu Selce ostvareno 2 tisuća noćenja. Nakon uskršnjih praznika, ususret 1. svibnju, otvorena su još dva hotela, Hotel Omorika i Hotel Ad Turres, pa je u produženom vikendu ostvareno dodatnih 3600 noćenja. Trenutni booking za smještajne kapacitete Jadrana je na razini prošlogodišnjeg rezultata, stoga očekuju nastavak trenda rasta turističkih brojki i tijekom sezone. Planiraju porast noćenja u sezoni od dva posto u odnosu na prošlu godinu.

>>U zimmer freiju cijene kao lani, noćenje u lipnju već za 10 eura
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije