Šest maloljetnika

U tjedan dana nestalo osam osoba: Jeste li ih vidjeli?

Kristijan Antunović
Foto: NENO
1/5
13.12.2013.
u 09:31

Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je osam osoba, izvijestio je glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba - NENO. Među nestalima je šest maloljetnika.

Kristijan Antunović (16) se u nedjelju, 8. prosinca, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Božo Bogdan (14) je visok 155 centimetara, ima zelene oči i kestenjastu kosu. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Božo se u petak, 6. prosinca, udaljio s adrese u Zajezdi 31 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ismet Dedić (56) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i jače je tjelesne građe. Ismet se u nedjelju, 8. prosinca, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Duh 64 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu trenirku i crne čizme.

Robert Košutić (30) je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Robert se u petak, 6. prosinca, udaljio s adrese u Svetom Križu Začretje, Komor Začretski 16 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Carlotta Lovigi (17) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe. Carlotta se u srijedu, 11. prosinca, udaljila s adrese u Splitu, Mihanovićeva 42 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Filip Mežnarić (15) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Filip se u subotu, 7. prosinca, udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnosivu jaknu, sivu majicu s kapuljačom, sive traperice i crne cipele.

Nikolina Oršuš (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nikolina se u petak, 6. prosinca, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Neđmije Rama (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Neđmije se u petak, 6. prosinca, udaljila s adrese u Zajezdi 31 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, plavu majicu i tenisice.

Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> Od 29. studenoga novih 10 nestalih osoba. Jeste li ih vidjeli?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije