Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osam maloljetnika

U tjedan dana nestalo 12 osoba, jeste li ih vidjeli?

Nestali
Foto: NENO
1/7
14.03.2014.
u 11:30

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U proteklih tjedan dana nestalo je 12 osoba, među kojima je osmero maloljetnika, objavio je NENO, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Atlija Sultan (18), po nadimku Tuki, visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Atlija se u nedjelju 9. ožujka udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu i tenisice.

Ervina Gjuretek (19) visoka je 162 centimetra, ima kovrčavu smeđu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Ervina se u srijedu 12. ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Nijemčanska, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Božidar Klamfar (53) visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, sijede brkove i slabije je tjelesne građe. Božidar se u noći 7./8. ožujka između 22 i 4 sata udaljio s adrese u Čazmi, Grge Jankesa, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u kratku sivo-crnu jaknu, tamnoplavi donji dio trenirke i bijele tenisice.

Ema Kolarić (16) visoka je 165 centimetara, ima crnu gustu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ema se u srijedu 12. ožujka udaljila s adrese u Čakovcu, Vladimira Nazora, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnatu jaknu, tamnu majicu, maskirne hlače i crne cipele.

Renata Margeta (14) visoka je 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu i jače je tjelesne građe. Renata se u utorak 11. ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Nazorova, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crni kratki kaput, crnu majicu, svijetloplavu košulju, crne hlače i ružičaste tenisice.

Joakim Marković (17) visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Joakim se u petak 7. ožujka udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Monika Mihalinec (17) visoka je 160 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Monika se u ponedjeljak 10. ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamni kaput, donji dio trenirke i tenisice.

Josipa Anamaria Posavac (16) visoka je 163 centimetra, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Josipa Anamaria u utorak 11. ožujka udaljila se s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ramona Posavec (16) visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ramona se u srijedu, 12. ožujka, udaljila s adrese u Čakovcu, Vladimira Nazora, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnatu jaknu sa sivom kapuljačom, zelene tenisice i imala je smeđu platnenu torbu.

Marin Šarić (19) visok je 178 centimetara, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe. Marin se u subotu 8. ožujka udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Barbara Tkalec (16) visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Barbara se u četvrtak 13. ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu vestu, zelene hlače i tenisice.

Kristina Vorih (16) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, male kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Kristina se u utorak 11. ožujka udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u ružičastu vestu, svijetle traperice i tenisice.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kafka
13:42 14.03.2014.

POvećani broj prijavljenih nestanaka osoba u RH je počeo u studenom 2011. , da bi se u 2013. došlo do alarmantnih podataka. ? Bijeg? Otmica (prostitucija organi)? .

CH
chemica
13:17 14.03.2014.

Da, ovi koji su pobjegli s adresa na kojima se nalaze domovi za maloljetne kriminalce ili nezbrinutu djecu su prvi na popisu "vaditelja organa". Bedekovčina, Ivanec, Svetog Mateja...Oni bježe i po nekoliko puta. Prvi put da im valjda izvade bubreg pa ih vrate nazad u dom. Nakon toga ih opet pokupe jer im treba rožnica. Jel tak, jadni naši ustrašeni sugrađani? Ajajaj. Takve je i Tuđman uvjerio u svoju "demokraciju i blagostanje" pa sada imamo ovaj "Raj na Zemlji". Biti malo manje naivan i malo više pametan. Što vas košta da provjerite neke stvari? Imamo Internet. Devedesete ga nismo imali. Što vam je danas problem?

ZR
Zrakomlat
11:44 14.03.2014.

video sam ja ćazima i haljiljija kako voze nedeljni kontigent za albaniju, sreća u nesreći, posle demontaze bez analgetika spasice bar po pet života, svi maloletni... opet po stoti put kažem, proverite da li su davali krv ili tkivo u poslednjih 2 god. i kenuti odatle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije