Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVAR

U tijeku je Terezijana: Bit će ovo najposjećenije i najuspješnije izdanje posljednjih godina

Foto: Ivona Radman
1/2
17.06.2023.
u 19:25

Iznimno bogat četverodnevni program koji se sastoji od preko 150 različitih događanja. Uz nastupe velikih glazbenih imena, kao što su Let 3, Severina, Silente, klapa Intrade i mnogih drugih

U tijeku je treći dan najzabavnije carske manifestacije kontinentalne Hrvatske, 27. Terezijana u Bjelovaru. Današnji dan svojim je dolaskom upriličio i predsjednik Hrvatskog sabora, inače Bjelovarčanin, Gordan Jandroković. Predsjednik se pridružio carskoj povorci i Carskom vojnom balu. -Ova manifestacija utjelovljuje povijest i tradiciju Bjelovara. Terezijana je nikad prežaljena ljubav između Bjelovarčana i utemeljiteljice grada carica Marije Terezije. Nažalost, iako nikada nije imala priliku posjetiti naš grad, mi svake godine ipak uprizorujemo njezin dolazak u Bjelovara. Također, dugo smo se tražili s ovom manifestacijom, no zadnjih nekoliko godina postigli smo urbani štih- istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak zahvalivši se Hrvatskom saboru na ovogodišnjem sponzorstvu.

Iznimno bogat četverodnevni program koji se sastoji od preko 150 različitih događanja. Uz nastupe velikih glazbenih imena, kao što su Let 3, Severina, Silente, klapa Intrade i mnogih drugih. Terezijana nudi i pravu lepezu sadržaja za djecu, kao i ostalih kulturnih i zabavnih događanja. Prema broju posjetitelja i njihovim reakcijama, bit će ovo najposjećenija, a ujedno i najuspješnija Terezijana posljednjih godina.

Foto: Ivona Radman

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije