Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod našica

U teškoj prometnoj nesreći poginulo devetogodišnje dijete

našice, nesreća (1)
Foto: Nasice.com
1/7
28.04.2013.
u 07:49

Automobil kojim je upravljao 30-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine kretanja i alkohola sletio je u odvodni kanal

Devetogodišnje dijete poginulo je u prometnoj nesreći koja se jutros oko 5.10 sati dogodila na cesti između Beljevine i Đurđenovca nedaleko od Našica, izvijestila je PU osječko-baranjska nakon završenog očevida. Automobil kojim je upravljao 30-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine kretanja i alkohola sletio je u odvodni kanal kraj ceste.

Na mjestu nesreće preminulo je dijete koje se nalazilo u automobilu dok je vozač zadobio teške tjelesne ozlijede, a ozlijeđena je i 29-godišnja putnica u vozilu. Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o obitelji s područja Đurđenovca.

Portal Nasice.com koji je objavio i fotografije s mjesta tragedije, piše da se radi o automobilu marke Alfa Romeo.

>>Istražuju smrt mladića čiji roditelji tvrde da ga je pretukla policija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije