Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA - Dvadesetdevetogodišnji Virovitičan Marijan Solić poginuo na virovitičkoj obilaznici

U teškoj nesreći na Dijamantu poginuo muškarac

nesreća
Dragutin Šantoši
28.10.2009.
u 16:10

Solić je na mjestu nesreće preminuo od teških ozljeda. U automobilu se nalazio i njegov otac koji je također ozlijeđen u nesreći, ali je pri svijesti, a pomoć mu je pružena u virovitičkoj bolnici.

VIROVITICA -  U teškoj prometnoj nesreći koja se  u srijedu oko 15,05 sati dogodila na virovitičkoj obilaznici, blizu mosta 'Đota' smrtno je stradao Marijan Solar (29) iz Virovitice.

Prem podacima PU Virovitičko-podravske, Solar je upravljajući osobnim automobilom matiz virovitičkih registarskih oznaka, iz prava tvornice šećera 'Viro' prema državnoj cesti D2, prebrzo ušao u lijevi blagi zavoj pri čemu je desnim kotačima zahvatio desnu bankinu. Nakon tridesetak metara kretanja po bankini mladi vozač uspio je mali automobil izvući na cestu, ali se on potom okrenuo i nekoliko puta prevrnuo udarivši i cestu.

Automobil se zaustavio na krovu nakon stotinjak metara, a kako je pao na krov, na vozačevu stranu, Solić je na mjestu nesreće preminuo od teških ozljeda. U automobilu se nalazio i njegov otac Marko Solić koji je također ozlijeđen u nesreći, ali je pri svijesti, a pomoć mu je pružena u virovitičkoj bolnici. 

Sedamdesetosmogodišnji pješak podletio pod 'Ford' 
Na lokalnoj cesti u virovitičkom prigradskom naselju Rezovac večeras oko 18,05 sati u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen pješak Mijo Slavić (78) iz istog mjesta. Prema neslužbenim izvorima na njega je automobilom 'Ford' virovitičkih registarskih oznaka naletio vozač D.T. (31) iz susjednog sela Suhopoljska Borova.

Sumnja se da je starac tračao za kozama,  koje su pobjegle preko ceste, pa je tako podletio pod osobni automobil vozača koji, kako tvrdi, nije brzo vozio, a nije ni konzumirao alkohol.

Nesreća se dogodila na samom ulazu u selo, a s teškim povredama opasnim po život Mijo Slavić zadržan je u virovitičkoj bolnici gdje se liječnici bore za njegov život.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
17:11 28.10.2009.

Zagorec je pokrao drago kamenje a ne Dijamant..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije