Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA na A1

Autom naletjela na vozilo HAC-a, suvozač poginuo

nesreća, plasina
Foto: Ivana Kaleb Asić
1/2
10.03.2014.
u 18:15

Očevid je u tijeku, a sve su ozlijeđene osobe hospitalizirane.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 13.30 sati na autocesti A1 iza tunela Plasina u smjeru Zagreba. U sudaru dvaju automobila jedna je osoba smrtno stradala dok je četvero ljudi ozlijeđeno i prevezeno u Opću bolnicu Gospić. 

Kako neslužbeno doznajemo, vozilo stranih registracijskih oznaka zbog velike je brzine naletjelo na ophodarsko vozilo HAC-a u kojem su bile tri osobe. Suvozač u automobilu sa stranim oznakama podlegao je ozljedama, dok je vozačica ostala prikliještena u automobilu. Zbog teških tjelesnih ozljeda hospitalizirana je u gospićkoj bolnici.

Očevid obavlja državna odvjetnica Melita Štampf.

>> Zaboravio podići ručnu, pokušao uskočiti u kamion i poginuo

Komentara 7

JA
jari3
21:46 10.03.2014.

nikakvo čudo pitanje je kojom se brzinom kretalo ophodno vozilo haca,zamislite vozite se autocestom 150 k/s ili više a ispred vas vozilo vozi 50 odnosno dvostruko manje od dopuštene brzine.

ZG
zgbzoran
17:45 10.03.2014.

ovakvu kvalifikaciju razloga nesreće može iznijeti retard ili osoba koja nema baš neko prometno znanje, najgore što se takav dilentatizam proširio po svim porama ovog napačenog društva

LI
Livijo
17:30 10.03.2014.

Sucut rodbini a HAC-u da se prestanu "setati" po autocesti u dokolici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije