Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

U terorističkom napadu na crkvu ranjene 23 osobe

Eksplozija u gradu Kirkuku pokazatelj je nastavka nasilja usmjerenog prema iračkim kršćanima, a bombe su pronađene ispred još dviju crkava
02. kolovoza 2011. u 11:01 23 komentara 6 prikaza
bomba (1)
Foto: Reuters/Pixsell

Autobomba aktivirana ispred kršćanske crkve ranila je 23 osobe, a policajci su deaktivirali još dvije bombe ispred dviju župnih crkava na sjeveru Iraka. Eksplozija u gradu Kirkuku pokazatelj je nastavka nasilja usmjerenog prema iračkim kršćanima, javlja Guardian, kojih je čak milijun pobjeglo iz Iraka od početka rata 2003. godine.

– Teroristi nas žele natjerati da napustimo Irak, ali to im nikada neće uspjeti – kazao je svećenik jedne od napadnutih župa te dodao da neće napustiti svoju zemlju.

– Kršćani su u Iraku prelake mete jer iza njih ne stoje militanti koji bi ih branili. Teroristi nas žele terorizirati, ali neće uspjeti – objasnio je svećenik.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
  • -obrisani-:

    a sta mi CEKAMO.....oni zive na nas RACUN u Krscanskim Zemljama,heehhehehhe

  • Toni50:

    Čujemo jedan američki svečenik ne fanatik hrabro kaže i tvrdi da če on ostati da se moli tu ili vjeruje zaista da bi ga mogli samo brže poslati u raj.

  • -obrisani-:

    02.08.2011. u 14:52h @rea je napisao/la: Počeo ramadan. _____________________________ reica muslimanka............ mora da i burku nosa