Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na kršćane

U terorističkom napadu na crkvu ranjene 23 osobe

bomba (1)
Reuters/Pixsell
02.08.2011.
u 11:01

Eksplozija u gradu Kirkuku pokazatelj je nastavka nasilja usmjerenog prema iračkim kršćanima, a bombe su pronađene ispred još dviju crkava

Autobomba aktivirana ispred kršćanske crkve ranila je 23 osobe, a policajci su deaktivirali još dvije bombe ispred dviju župnih crkava na sjeveru Iraka. Eksplozija u gradu Kirkuku pokazatelj je nastavka nasilja usmjerenog prema iračkim kršćanima, javlja Guardian, kojih je čak milijun pobjeglo iz Iraka od početka rata 2003. godine.

– Teroristi nas žele natjerati da napustimo Irak, ali to im nikada neće uspjeti – kazao je svećenik jedne od napadnutih župa te dodao da neće napustiti svoju zemlju.

– Kršćani su u Iraku prelake mete jer iza njih ne stoje militanti koji bi ih branili. Teroristi nas žele terorizirati, ali neće uspjeti – objasnio je svećenik.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
12:24 02.08.2011.

a sta mi CEKAMO.....oni zive na nas RACUN u Krscanskim Zemljama,heehhehehhe

TO
Toni50
12:33 02.08.2011.

Čujemo jedan američki svečenik ne fanatik hrabro kaže i tvrdi da če on ostati da se moli tu ili vjeruje zaista da bi ga mogli samo brže poslati u raj.

OB
-obrisani-
23:28 02.08.2011.

02.08.2011. u 14:52h @rea je napisao/la: Počeo ramadan. _____________________________ reica muslimanka............ mora da i burku nosa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije