Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ UHIĆEN
Povratak na članak

U teretnom vozilu srbijanskih registracija carinici pronašli 50 tisuća tableta i devet pištolja

Pročelnik Carinskog ureda Osijek Berislav Leko kazao je kako su lijekovi i oružje pronađeni skriveni u 'tapacirungu' teretnog vozila, dok je u deklaraciji pisalo kako je riječ o prijevozu sušenog crnog ribiza.

Komentari 3

Avatar fuzzy
fuzzy
15:03 14.03.2017.

Uvedite im konačno vize a ne da ulaze i vršljaju po našoj zemlji kada i kako požele.

VL
MO
mobitel20
16:20 14.03.2017.

Jeli u pitanju Vulinovo vozilo(kola,haha) koja su vozila sa parastosa Milosevicu prema sastanku sa pupavicastima na temu kako sinhronizirano difamirati Hrvatsku i vrijedjati Hrvate ? A medijsku potporu dati ce tzv.HND na celu sa lekovicem i "potpredsednicom pupovac-lukic" ...? Samo ostaje misterija kome su namjenjeni pistolji ? Tko je Mile Martic ?

VL
CA
calcaneus
16:05 14.03.2017.

Kriminalu ne treba viza nego kriminalac hvala bogu pa ih kod nas nema

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.