Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diskriminacija
Povratak na članak

U svijetu političara priča se o natalitetu, u stvarnosti šef ženama kaže: Abortus il’ otkaz

“Kaj ti dvoje djece nije dosta? Odi riješi ovo dok još možeš! I to baš sad kad je sezona", rekao je poslodavac jednoj od žena koja je svoju priču podijelila u sklopu akcije Radno i ravnopravno

Komentari 10

Avatar Cinco
Cinco
19:55 04.12.2017.

Ovo su pravi problemi. Ali nepismene ovce koje su mediji uvjerili da je najvažnije osigurati zahode za gotovo nepostojeće transrodne osobe će ovo popljuvati.

VL
DU
Deleted user
19:44 04.12.2017.

ova diskriminacija nije zanimljiva Soroševim civilni udrugama pa je tema za jedna jedini dan !

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
08:31 05.12.2017.

Dati majkama 1.000 kn po djetetu do punoljetnosti djeteta, pa neće morati raditi za ovakve poslodavce. Povisiti minimalnu plaću na 5.000 kn onima koji ostanu raditi.

VL
GU
Gustirna
19:41 04.12.2017.

Koliko cujem sada je vise sefica nego sefova po firnama...valjda te sefice "maltretiraju" muskarce ali oni se ne zale...uvijek cvilite samo vi ..sto se tice porodiljskog skroz sam na vasoj strani ...

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:02 05.12.2017.

u svim javnim poduzećima, javnim institucijama, općinama, županijama, ministarstvima, su žene u debeloj većini. to što se u nekoj maloj tekstilnoj tvornici netko izdere na radnicu, to je vama sada uobičajeno ponašanje?! kolko žena ima po školama, bolnicama, vrtićima? bankama, osiguranjima? pa koji to one teški posao rade? dal kopaju grabe, kanale, dal zidaju, nose vreće cementa? ne, ne nose, čak postoje pravilnici koji propisuju kolko žena smije i u kojem razdoblju podići, težinu vreće.. a svi se kunu da smo jednaki, jednako sposobni, ravnopravni?! država je ta koja treba dati poslodavcu dovoljno obeštećenje za radnicu na porodiljnom. naš je problem da nemamo baš puno radnika, radnica, pa kad vam u firmi od 50-ak ljudi na porodiljni ode 7 osoba, imate veliki problem. ali to je problem svugdje, bila to škola, općina, ili pak tvornica obuće. mi gledamo visinu plaće u njemačkoj, a zaboravljamo da tamo nema tekstilaca, obućara, kojima je konkurencija radnik iz kine, bangladeša, vijetnama, koji radi za 130 dolara mjesečno. sa krivima se uspoređujemo, a još k tome želimo standard zemalja sa kojima ne dijelimo ništa zajedničkog.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:06 04.12.2017.

Većina tih šefova su hadezeovci ili desničari, živi otpad.

VL
KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
20:08 04.12.2017.

Odi van i radjaj do mile volje,djeca ce ti biti zahvalna, koji klinac cucite tu u zabokrecini

VL
DU
Deleted user
19:41 04.12.2017.

Kme kme.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:00 04.12.2017.

OTKAZ ili noga u dupe !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.